logo dolce   logo dolce   logo dolce   logo dolce

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΑΚΟΜΑ»

06 December 2017

Ο Στέλιος Θεοχάρους και η Μαρίνα Φραγκεσκίδου, ενώνουν για άλλη μια φορά δυνάμεις με την παράσταση «Μια στάση ακόμα» που θα στιγματίσει και θα προβληματίσει τους θεατές για κάθε «γεύση» που αφήνει η αγάπη! 

 

Μετά την επιτυχία που άφησαν με την συγγραφή του θεατρικού «Μεθυσμένο μοσχαράκι», ο Στέλιος Θεοχάρους και η Μαρίνα Φραγκεσκίδου ετοίμασαν το νέο συγγραφικό τους βήμα το οποίο θα ξεδιπλώσουν στο σανίδι αγαπημένες ηθοποιοί, χαρίζοντας μας μοναδικές ερμηνείες λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2017!

mia stasi akoma2

Τρεις γυναίκες με διαφορετικά βιώματα, μα με ίδια λαχτάρα. Η Χριστίνα, νιώθει ανήμπορη μπροστά στον έρωτα. Η Μαρκέλλα από την άλλη, στην αναζήτηση προς το τέλειο αρσενικό παραμελεί ότι πιο σημαντικό έχει στη ζωή της. Και η Άννα, παίζει με τη φωτιά, ενώ φοβάται τη δύναμη που κρύβει η καρδιά της.   Αποφάσεις που περιμένουν να παρθούν, «θέλω» εγκλωβισμένα στις υποχρεώσεις και στους καθωσπρεπισμούς και μια αδυναμία ανάληψης της όποιας ευθύνης.  Τρεις ιστορίες διαφορετικές και συνάμα τόσο ίδιες. Γιατί στην τελική το μόνο που λαχταρά ο άνθρωπος είναι η αγάπη. Το μόνο που αλλάζει είναι ο τρόπος που την διεκδικεί.

mia stasi akoma3

Nicosia Pop up festival στις 17/22/23/27/28 Δεκεμβρίου 2017 στις 20:30.

 

Διάρκεια 50΄.

Γενική είσοδος 10.00 ευρώ

Στο ΘΕΤΡΟΠΟΛΗΣ ΟΠΑΠ

Τηλ. Κρατήσεων: 97888779

Επί σκηνής: Νιόβη Χαραλάμπους, Μυρσίνη Χριστοδούλου, Στέφανη Μουρούζη.

Κίνηση: Γεωργία Ανδρέου.

Μουσική επένδυση και ηχητικά εφέ: Χρίστος Κυριακούλης.

Σύνθεση και ερμηνεία τραγουδιού βίντεο κλιπ: Διονύσης και Μιχάλης Νικολάου.

Ενδυματολογικές επιλογές: ERMAROLLA PONYTAILS Αντρεάνα και Θέλξια Φραγκούδη.

Ξύλινη κατασκευή: Αντρέας Κοντζιάς

Σχεδιασμός αφίσας: Γιώργος Ιωάννου

Εκτέλεση παραγωγής: Κωνσταντίνος Νικηφόρου

Σκηνοθεσία: Στέλιος Θεοχάρους

mia stasi akoma1

 

Facebook logo  Logo twitter wordmark 1000

Thank you for your support

We use cookies to improve our website. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. For more information visit our Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree