ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ

Όσο δύσκολες κι αν είναι οι σχέσεις στις μέρες μας, άλλο τόσο πεισμώνω και χαίρομαι που η δική μας αντέχει στις αντιξοότητες και συνεχίζουμε μαζί στα όμορφα και τα περίπλοκα.  

Οι σχέσεις δεν είναι εύκολη υπόθεση. Και χαίρομαι που σε σένα βρήκα τον άνθρωπο μου. Και ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ με αυτό. Φαντάζομαι καταλαβαίνεις κι εσύ που με διαβάζεις τώρα, που εάν είσαι τυχερός, ζεις το ίδιο.

 

Για να πετύχει κάτι πρέπει να μην επαναπαύεσαι. Να το δουλεύεις μέρα με τη μέρα. Γνωρίζεις βέβαια πόσο δύσκολο είναι αυτό. Το να είσαι καιρό με κάποιον άνθρωπο και να μην τον βαριέσαι. Να μην σε κουράζουν τα απλά, καθημερινά της σχέσης που αυτά είναι στο τέλος της μέρας και στο πέρασμα του χρόνου και τα πιο δύσκολα.  

 

Αγάπη είναι να ξέρεις πως σε περιμένει κάποιος στο σπίτι. Αυτός ο κάποιος που σε παίρνει και τηλέφωνο μέσα στη μέρα του να δει πώς περνάς.

Αγάπη είναι η αμοιβαία κατανόηση. Να είναι κουρασμένος και να του δίνεις χώρο και χρόνο να χαλαρώσει. Να έχει τις μαύρες του και να μην το παίρνεις προσωπικά.

Αγάπη είναι ο απέραντος θαυμασμός. Τον άνθρωπο σου πρέπει να τον θαυμάζεις. Αυτό είναι το σημαντικότερο σε μια σχέση.

Αγάπη είναι να σε δέχομαι όπως είσαι και να μην θέλω ούτε και να προσπαθώ να σε αλλάξω. Γιατί αλλάζουμε μαζί προς το καλύτερο. Γιατί γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι όταν έχουμε ο ένας τον άλλο.