ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

Έχεις ένα όνειρο, έναν σκοπό, μια επιθυμία.

Και ενώ στα μάτια άλλων μπορεί να φαντάζει ως κάτι ακατόρθωτο, στα δικά σου μάτια δείχνει απόλυτα κατορθωτό και εφικτό.

Ο περίγυρος σου μπορεί να γελάσει, να σχολιάσει, να προσπαθήσει να σε απογοητεύσει κάπως. Γιατί δεν μπορεί να καταλάβει τα δικά σου όνειρα, γιατί για τον ίδιο, για τα δικά του δεδομένα μοιάζει ως κάτι ανέφικτο.

Όσοι ακολούθησαν τα όνειρα τους, τα κατάφεραν. Όλοι οι υπόλοιποι, απλά τους σχολιάζουν και έπειτα τους θαυμάζουν για κάτι που δεν τόλμησαν ποτέ οι ίδιοι για τον εαυτό τους. Εάν ασχοληθείς όμως με το τι λένε οι άλλοι, χάνεις το δρόμο σου και σπαταλάς το χρόνο σου ξεφεύγοντας από τα όνειρα και τους στόχους σου. Μόλις αποφασίσεις ότι ήρθε η ώρα να πετύχεις, τίποτα και κανείς δεν θα μπορέσει να σε σταματήσει. 

Μην κάνεις ποτέ εκπτώσεις στα όνειρα σου και μην θεωρείς τίποτα ακατόρθωτο. Φτάνει να θες κάτι πολύ, με όλο σου το είναι και τα πάντα γύρω σου θα δουλεύουν υπέρ σου. Θα τα καταφέρεις να ξεχωρίσεις, να είσαι ένα βήμα μπροστά, να πραγματοποιήσεις με μεγάλη επιτυχία το στόχο σου.

Κι αν στη διαδρομή που ναι μεν δεν είναι ακατόρθωτη,  είναι όμως δύσκολη πέσεις, μην τα παρατάς. Γιατί ακόμη και οι δύσκολες αυτές στιγμές, που θα είναι τα εμπόδια σου, θα σε κάνουν πιο δυνατή και θα σου δείξουν κι άλλους δρόμους.

Μπορεί να σου έκοβαν τα όνειρα σου, μπορεί οι συνθήκες να σε έβγαλαν από τους στόχους σου, όμως πάντα μπορείς να τα ακολουθήσεις, να το παλέψεις, να προσπαθήσεις και να τα καταφέρεις. Και να κάνεις τη μεγάλη διαφορά στη ζωή τη δική σου αλλά και των ανθρώπων γύρω σου.