ΑΝΑΒΑΛΕΣ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΟΥ; Ο ΤΙΤΟΣ ΛΟΥΒΑΡΙΔΗΣ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ

Αυτές τις μέρες αρκετές νύφες προσπαθούν μέσα από όλα όσα συμβαίνουν να δουν τα θετικά της κατάστασης και να σχεδιάσουν το γάμο τους ακόμη πιο καλύτερο.

Μια αναγκαστική παύση σε οτιδήποτε γέμιζε τις ζωες και την κάθε μέρα μας, τα πλάνα και τα μελλοντικά μας σχέδια. Αυτή την παύση όμως, μπορούμε να την κάνουμε να δουλέψει υπέρ μας.

Ο Κύπριος shoe designer Τίτος Λουβαρίδης που είναι πάντοτε μέρος των σχεδίων της κάθε νύφης για τον ιδανικό και τέλειο γάμο,  μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις και τις ιδέες του για να λειτουργήσουν όλα υπέρ μας, καλύτερα και από το αρχικό πλάνο που είχαμε στο μυαλό μας.

  • Εκμεταλλεύσου τον άπλετο χρόνο υπέρ σου. Τι σημαίνει αυτό; 
  • Δες από την αρχή τις λεπτομέρειες, τη λίστα με τους καλεσμένους, τα δώρα που θα προσφέρεις, το μενού
  • Είναι η ευκαιρία σου να πάρεις μια ανάσα και να τα κοιτάξεις όλα. Μπορεί οι αλλαγές που θα σκεφτείς ή αυτά που θα προσθέσεις, να έχουν ως αποτέλεσμα να εντυπωσιάσουν ακόμη περισσότερο τους καλεσμένους σου

Μελέτησε τις γόβες ή τα σάνδαλα που θα φοράς. Τις λεπτομέρειες, το τακούνι, το πόσο άνετα μπορούν να είναι. Άλλωστε, όταν τελειώσει η καραντίνα θα μπορείς να ζήσεις τις στιγμές που ονειρεύεσαι όπως σου αξίζουν

Τα LUDIAS SHOES είναι κάθε μέρα δίπλα στις νύφες μέσα από τους λογαριασμούς τους στο facebook και το instagram για κάθε απορία και νέα πρόταση που σχεδιάζεται αποκλειστικά για εσάς.