ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που μια αστυνομικός δέχεται μια απροσδόκητη πρόταση γάμου από τον φίλο της, ο οποίος μπήκε μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου φορώντας χειροπέδες και παραδέχτηκε ότι είναι ένοχος επειδή την αγαπάει.

Η Τίφανι Άλισον είχε προετοιμαστεί για μια ακόμα συνηθισμένη μέρα στην δουλειά όταν μπήκε μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου ο φίλος της και γονάτισε και της έκανε πρόταση γάμου. Η γυναίκα κάθεται στην αίθουσα του δικαστηρίου όταν μπήκαν μέσα αστυνομικοί κρατώντας έναν «κατηγορούμενο.»

Ξαφνικά η Τίφανι συνειδητοποίησε ότι ο «κατηγορούμενος» ήταν ο φίλος της ο Μπρεντ Στίντχαμ, ο οποίος φορούσε μια κίτρινη στολή.

Η γυναίκα κοιτούσε σαστισμένη περιμένοντας για εξηγήσεις όταν ο Μπρεντ απευθύνθηκε στον δικαστή και παραδέχτηκε την ενοχή μπερδεύοντας ακόμα περισσότερο την Τίφανι.

«Είμαι ένοχος επειδή είμαι τρελά ερωτευμένος με την γυναίκα των ονείρων μου. Είναι η καλύτερη μου φίλη και θα την αγαπώ για πάντα», ανέφερε ο άντρας.

Στην συνέχεια ζήτησαν από την Τίφανι να κάνει ένα βήμα μπροστά και τότε ο Μπρεντ γονάτισε και της έκανε πρόταση γάμου.

«Ήξερα από πολύ νωρίς στην σχέση ότι εγώ και η Τίφανι θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας μαζί. Λίγο μετά την γνωριμία μας άρχισα να σκέφτομαι διάφορους τρόπους για να της κάνω πρόταση γάμου», ανέφερε ο Μπρεντ.

 

«Αυτή η πρόταση γάμου ήταν η πρώτη που είχα σκεφτεί, αλλά δεν την είχα αποκαλύψει σε κανέναν για πολύ καιρό», πρόσθεσε.

 

Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.tilestwra.com/astynomikos-dechetai-protasi-gamoy-apo-ton-filo-tis-poy-foraei-cheiropedes/