ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΠΥΡΟΥ: Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ

Σπιτι του κάθε μεγαλούπολη σε όλο τον κόσμο!

Με μια βαλίτσα στο χέρι, ο Κύπριος αεροσυνοδός Αντρέας Σπύρου κυνηγά κάθε μέρα τα όνειρα του στους αιθέρες και δεν σταματά ποτέ να γεμίζει το μυαλό του με καινούριες εικόνες και νέους προορισμούς σε κάθε γωνιά της γης!

Ας… ταξιδέψουμε μαζί του στον μαγικό κόσμο που απολαμβάνει κάθε άνθρωπος που επιλέγει να εργάζεται στους αιθέρες!

«Με ιντριγκαρει σε αυτο το επαγγελμα το καινουριο. Καθε φορα που είμαι στην δουλεια ειναι κατι νεο για μενα. Νεα ατομα, νεος κοσμος, νεος προορισμος (τις περισοτερες φορες) και καινούριες προκλησεις. Ακριβώς αυτό, που κάθε φορά έρχομαι σε επαφή με διαφορετικούς ανθρώπους από κάθε μεριά της γης, με γεμίζει»

Εάν είχε ένα χάρτη, πόσες χώρες τις οποίες έχει επισκεφτεί θα σημείωνε;

«Έχω διανύσει αρκετά χιλιόμετρα και έχω πετάξει σε 112 πόλεις με την κάθε μία να μου χαρίζει διαφορετικές αναμνήσεις. Κρατάω από κάθε προορισμό μόνο τα καλύτερα και βγάζω όσες περισσότερες φωτογραφίες μπορώ. Επίσης, μαζεύω από παντού κονκάρδες. Κάποιοι αγαπημένοι προορισμοί είναι οι Μαλδίβες, η Βραζιλία, ο Άγιος Μαυρίκιος. το Λος Άντζελες και η Ιαπωνία».

Γιατί αλήθεια επέλεξε το επάγγελμα του αεροσυνοδού;

Επέλεξα αυτό το επάγγελμα γιατι δεν ειμαι ανθρωπος της ρουτινας και επίσης, επειδη μου αρεσει να ταξιδευω και να βλεπω νεα πραγματα. Το πως ηρθα σε αυτη την εταιρια ήταν απλα τυχη. Η αδερφη μου με ενημερωσε οτι εχει Open Day στην Κυπρο, ειπα να στειλω για πλακα και κάπως έτσι, άρχισαν όλα.

Σε ποια χώρα βρίσκεται το… σπίτι του;

Μενω Ντουμπαι, εδω εχω το σπιτι μου μπορω να πω αλλα οποτε εχω την ευκαιρια επιστρεφω Κυπρο για να δω την οικογενεια και τους φιλους μου. Το Ντουμπαι για μενα ειναι σαν το σπιτι μου επειδη μου αρεσει ο καιρος και ο τρόπος ζωής. Οποταν οταν καποτε ερθετε Ντουμπαι ειμαι ετοιμος να σας ξεναγήσω!