ΑΝΤΩΝΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Η ΚΥΠΡΙΑ BEAUTY EXPERT ΜΙΛΑ ΣΤΟ DOLCE

Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, όταν αφοσιώνεσαι και κυρίως όταν δίνεις στον άλλο αυτά που ζητά μα και λίγα περισσότερα, η επιτυχία, είναι μονόδρομος.

Η Beauty Expert Αντωνία Αντωνίου μας υποδέχεται στον υπέροχο, ανανεωμένο χώρο της Luxury Beauty by Antonia και μας μιλά για αυτό που ξέρει ότι πετυχαίνει εδώ και πολλά χρόνια. Να μας κάνει μέρα με τη μέρα όλο και ομορφότερες!

Συνέντευξη στη Μαρίνα Αβραάμ

Φωτογραφίες: Βαρβάρα Πουρούτη

 

Η Λεμεσός γίνεται ακόμη πιο όμορφη και αυτό οφείλεται στην αγάπη που δείχνεις για τη δουλειά σου. Πώς θα περιέγραφες το δικό σου ταξίδι στον κόσμο της ομορφιάς;

Είναι ένα ασταμάτητο, δημιουργικό, όμορφο ταξίδι γεμάτο εμπειρίες, γνώσεις, φαντασία, εξέλιξη. Είναι ακριβώς αυτό με το οποίο μας έχουν μεγαλώσει, τονίζοντας μας ότι το ταξίδι είναι πιο σημαντικό από τον προορισμό. Και το θέμα της ομορφιάς, είναι κάτι που εξελίσσεται καθημερινά με νέες μεθόδους, τάσεις, θεραπείες, προτάσεις.

Πηγαίνοντας λίγο πίσω στο χρόνο, τι θυμάσαι και τι κρατάς από τα πρώτα σου βήματα;

Θυμάμαι να ξεκινώ πολύ δειλά στο σπίτι μου τότε, στο χωριό Πελένδρι. Το αγαπούσα τόσο πολύ όλο αυτό, που ο στόχος μου ήταν να το εξελίξω. Τότε είχα αποκτήσει και το πρώτο μου μωρό άρα είχα πολλά πράγματα που έπρεπε να φροντίσω. Και το μωρό μου αλλά και τη δουλειά μου που δεν ήθελα να την αφήσω γιατί ήταν κάτι που με ολοκλήρωνε σαν γυναίκα. Οι γυναίκες, μου έδειχναν εμπιστοσύνη και έτσι, σιγά σιγά προχώρησα ένα βήμα παραπέρα, μετακόμισα στη Λεμεσό και ξεκίνησα στο νέο μου χώρο. Είμαι συνολικά 21 χρόνια σε αυτόν τον μαγικό κόσμο της ομορφιάς και τα 3 τελευταία ανακαίνισα πλήρως το ινστιτούτο μου κάνοντας κάτι πιο μεγάλο αφού ο κόσμος μου το ζητούσε και η αγάπη των γυναικών με ώθησε να ξεκινήσω κάτι ακόμη καλύτερο.

Υπήρξαν σίγουρα μεγάλες δυσκολίες στην πορεία σου. Είχες σκεφτεί ποτέ να τα παρατήσεις;

Η αλήθεια είναι πως ναι, υπήρξαν δυσκολίες και αυτό μπορεί να το αντιληφθεί κάθε γυναίκα που παίρνει το ρίσκο και την απόφαση να δημιουργήσει από το μηδέν κάτι δικό της. Για εμένα ήταν σαν να είχα ακόμη ένα μωρό.. Γιατί κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Παρ΄ όλα αυτά, όχι, δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω παρά τις όποιες δυσκολίες.

 

Τι σου έδινε και ακόμη σου δίνει δύναμη;

Οι ευχαριστημένες μου πελάτισσες. Νιώθω πολύ τυχερή που υπάρχουν στην καθημερινότητα μου. Η αγάπη τους μου δίνει κάθε μέρα δύναμη να συνεχίζω να τους προσφέρω τα καλύτερα από τον κόσμο της ομορφιάς. Και κάπως έτσι, το γεγονός ότι με στηρίζουν και με προτείνουν και στις φίλες τους είναι μια κινητήριος δύναμη. Η δουλειά μου, με γεμίζει τόσο πολύ που ποτέ δεν θα τολμούσα να βάλω ούτε καν παύση, μάλλον με ωθεί να γίνομαι πιο δυνατή και να εξελίσσομαι σε κάθε τομέα. Η ομορφιά είναι πάντα και παντού στη ζωή μας. Και χαίρομαι όταν μου δίνεται η ευκαιρία να το θυμίζω καθημερινά σε κάθε γυναίκα ανάμεσα μας μέσα από τις υπηρεσίες που προσφέρω στο Luxury Beauty by Antonia.  

Αφιερώνεις αρκετό χρόνο και μεγάλη αφοσίωση στο χώρο ομορφιάς που δημιούργησες.  Πόσο σημαντικό είναι να ασχολείσαι με κάτι που αγαπάς;

Η δουλειά μου είναι το οξυγόνο μου. Αισθάνομαι κάθε μέρα τη δημιουργικότητα γύρω μου. Οι γυναίκες είμαστε υπέροχα πλάσματα και όταν είμαστε δίπλα η μία στην άλλη, μπορούμε να πετύχουμε θαύματα! Θέλω πάντα να σκέφτομαι το τι περισσότερο μπορώ να δώσω στον κόσμο της ομορφιάς και σε όλες τις γυναίκες. Για αυτό και πέραν από τις υπηρεσίες, τα προϊόντα ομορφιάς που υπάρχουν εδώ, έχω δημιουργήσει και κάτι παραπέρα, τα κεριά που επίσης αρέσουν σε κάθε μία από εμάς.

 

Θεωρείς ότι είναι σημαντικό για μια μητέρα να ασχολείται με όσα της αρέσουν;

Πάντοτε. Παρόλο που το να έχεις βοήθεια όταν υπάρχουν μικρά παιδιά είναι πλεονέκτημα. Πρέπει γενικότερα να μην ξεχνάμε πόσο σημαντικό είναι να έχουμε ισορροπία σε κάθε τομέα στη ζωή μας.

Πως αρχίζει η μέρα στο Luxury Beauty by Antonia;

Αρχικά κάνουμε μαζί με την ομάδα μου ένα meeting για να συζητήσουμε για όσα μας περιμένουν μέσα στη μέρα και τα ραντεβού μας. Υποδεχόμαστε τον κόσμο με μεγάλη αγάπη, επαγγελματισμό και αφοσίωση.

 

Έφτιαξες έναν υπέροχο χώρο ομορφιάς με πρότυπα εξωτερικού.

Ανακαίνισα πρόσφατα το χώρο μου. Ήταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ. Επίσης, προστέθηκαν και νέες υπηρεσίες όπως η μεσοθεραπεία, το αδυνάτισμα, ο σχηματισμός φρυδιών με ημιμόνιμο μακιγιάζ. Την ίδια στιγμή συνεχίζουμε δυναμικά το gel νυχιών, laser, αποτριχώσεις καθώς και τα μαθήματα μακιγιάζ για κάθε γυναίκα που ενδιαφερέται και θέλει να μάθει να μακιγιάρεται! Επίσης, σε αυτό το σημείο, αξίζει να αναφέρω και τα προϊόντα μακιγιάζ των οποίων είμαι η αντιπρόσωπος. Τα εξαιρετικά Make Up Factory που προσφέρουν μοναδικό αποτέλεσμα σε κάθε γυναίκα.

Είσαι η απόδειξη για κάθε γυναίκα πως όταν θέλει κάτι το μπορεί;

Ναι είμαι γιατί δούλεψα σκληρα και με αφοσίωση για να καταφέρω όσα έχω σήμερα.  

Είσαι περήφανη για όσα πέτυχες;

Ναι αρκετά περήφανη. Το ότι βλέπω ευχαριστημένες τις γυναίκες που με εμπιστεύονται, μου δίνει δύναμη να συνεχίζω και μου επιβεβαίωνει ότι κάνω σωστά τη δουλειά μου.

 

Οι δικοί σου άνθρωποι σε στηρίζουν;

Ναι και αισθάνομαι ευγνώμων γι αυτό. Χωρίς τη βοήθεια τους νομίζω πως δεν θα μπορούσα να πετύχω τόσα πολλά.

 

Όλοι έχουν να λένε τα καλύτερα για τη δουλειά σου. Αυτό οφείλεται στην εμπειρία ή την αγάπη που έχεις για το χώρο;

Πρώτα από όλα στην αγάπη που έχω για αυτό το χώρο, για τον κόσμο της ομορφιάς. Η αγάπη ήταν η κινητήριος δύναμη και υπήρχε από την αρχή. Έπειτα, κέρδισα την εμπιστοσύνη τους μέσα από τον επαγγελματισμό, την εμπειρία και τη δίψα να εξελίσσομαι.

Μεγάλωσες τα παιδιά σου στο χώρο σου. Πόσο δύσκολο ήταν για σένα αυτό;

Πάρα πολύ δύσκολο. Ήθελαν και αυτά τη σημασία τους. Και ακόμη την θέλουν. Δούλευα, ήμουν αφοσιωμένη και έτρεχα και τα μωρά.

 

Πώς μπορεί μια επαγγελματίας μέσα από τον ανταγωνισμό να ξεχωρίζει;

Μου αρέσει ο υγιής ανταγωνισμός, είναι κάτι που με κρατά σε εγρήγορση. Γιατί σε ωθεί να προσπαθείς, να βελτιώνεσαι, να γίνεσαι καλύτερη. Χωρίς ανταγωνισμό δεν θα υπήρχε η τελειότητα. Και αυτό το βλέπει ο κόσμος. Την προσπάθεια. Δεν αισθάνονται ότι πάνε απλά σε έναν χώρο ομορφιάς.  

 

Πως μπορεί μια γυναίκα να επικοινωνήσει και να κλείσει ραντεβού στο Luxury Beauty By Antonia;

Βρισκόμαστε στη Λεμεσό και μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο 25253147 και στο 99313147 για οτιδήποτε επιθυμεί και αφορά την εμφάνιση της.