ΑΠΟΓΕΙΩΣΕ ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟ

Ξύπνα με ένα σκοπό, ξεκίνα ένα άθλημα που θα σου προσφέρει δυνατό σώμα και μυαλό, εκτίμησε όλα όσα έχεις και σκέψου ποια θαύματα θα “δημιουργήσεις” εσύ η ίδια σήμερα;

Άσε τις αρνητικές σκέψεις, τους τοξικούς ανθρώπους, τις άχρωμες αύρες που σου κλέβουν τη θετική σου ενέργεια και επικεντρώσου στη βελτίωση του εαυτού σου.

 

Αγάπησε το σώμα, την ψυχή και το πνεύμα σου… όχι αύριο, αλλά σήμερα / τώρα που διαβάζεις αυτό το κείμενο. Μην περιμένεις ανθρώπους και υλικά αγαθά για να σε κάνουν ευτυχισμένη. Το ξέρω ότι μπορείς να χαρίσεις γενναιόδωρα υπερβολικές δόσεις χαράς στην ψυχή σου και να βολτάρεις με ένα ασυγκράτητο χαμόγελο στα χείλη. Πες πολλά όχι και ακόμα περισσότερα ναι. Άρπαξε ευκαιρίες για εκδρομές στη φύση, παρέα με καλούς φίλους που το μόνο που θέλουν να σου μεταδώσουν είναι το χαμόγελο και τη θετικότητα τους.

 

Κλείσε το τηλέφωνο για μία μέρα και απόλαυσε περιπάτους σε παραλιακούς πεζόδρομους. Δεν χρειάζεται να απαντάς σε όλα τα τηλεφωνήματα… που το μόνο που σου κλέβουν είναι την καλή σου διάθεση. Μην χαραμίζεσαι σε άσκοπες παρέες και συζητήσεις που δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι ουσιώδες. Κάνε ένα διάλειμμα από τις φίλες που έμαθαν να συζητούν μαζί σου μόνο τα προβλήματα τους. Καλωσόρισε στη ζωή σου ανθρώπους που έκοψαν τη κακή συνήθεια να μιλούν για τα άσχημα που τους περιβάλλουν και συζητούν μόνο για τις χαρές και τα όνειρα τους.

 

Δεν έχεις ανάγκη τους ανθρώπους που σε αποθαρρύνουν και δεν ξέρουν τι σημαίνει ενσυναίσθηση και ενθάρρυνση. Βγες έξω και βρες κόσμο που εκτιμά ακόμα και τα πιο απλά πράγματα στη ζωή του. Άτομα που αρωματίζουν την κάθε τους λέξη, πριν την εκφράσουν. Άτομα που επεξεργάζονται με θετικότητα τις σκέψεις τους, πριν τις μοιραστούν μαζί σου. Γιατί; Επειδή ξέρουν ότι τα όμορφα λόγια χαϊδεύουν την ψυχή σου και αναπαύουν τις σκέψεις σου.

 

Κάνε ένα δώρο σε σένα. Μικρό ή μεγάλο, δεν έχει σημασία. Ένα ταξίδι, μία περιποίηση προσώπου/σώματος, φόρεσε ένα άκρως γυναικείο φόρεμα και κάνε μία βόλτα στο κέντρο της πόλης, κάνε μία στάση για το αγαπημένο σου γλυκό, δοκίμασε ένα μάθημα χορού, πήγαινε για ορειβασία, πιες τον καφέ που σε αναζωογονεί, πες ευχαριστώ που ξύπνησες, αναπνέεις και είσαι υγιής. Μην αφήνεις τίποτα και κανένα να απορροφά το φως σου.

 

Μην μετανιώνεις για τίποτα. Ευχαρίστησε τους ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή σου και ήταν ένα μάθημα για σένα. Αγκάλιασε αυτούς που ήρθαν, έμειναν και πλημμύρισαν την καθημερινότητα σου με νότες αγάπης και χαράς. Μην καταδικάσεις τον εαυτό σου ισόβια στο παρελθόν. Πες “δεν πειράζει αν απογοητεύτηκα, αν έκλαψα, αν έπεσα κάτω”. Σήκω όρθια και σήκωσε ψηλά το κεφάλι σου.

 

Η ζωή σε περιμένει, η ζωή σε θέλει, η ζωή σε ερωτεύεται. Κι εσύ, γεμάτη θετικότητα, αγάπη και αισιοδοξία, δεν μπορείς να της αντισταθείς…

 

Κι επειδή είμαι κι εγώ γενναιόδωρος και όμορφος άνθρωπος, βρήκα ένα βιντεάκι που θα σε ενθουσιάσει με τους θετικούς του λόγους… Ήδη πήρα τις δικές μου σημειώσεις και μπήκα στη διαδικασία εφαρμογής. Την επόμενη εβδομάδα λοιπόν, όταν θα με συναντήσεις για καφέ, είμαι σίγουρη ότι θα προσέξεις κάτι καινούργιο στη συμπεριφορά μου, στα λόγια μου και στην αύρα μου… Δεν θα σου πω τίποτα προς το παρόν, παρά μόνο τρεις λέξεις… ΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ FULL!

 

 

ΤΙΤΛΟΣ: “WAKE UP POSITIVE-Morning Motivation-Running Motivation-Start Your Day Right-2018 Speeches Compilation”

 

LINK ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=NeyffNILW0k