ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΛΕΕΙ… ΤΟΣΑ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ!

Είναι ωραίο να ακους για σένα από ανθρώπους που δεν σε γνωρίζουν.

Από άτομα που δεν ανταλλάξατε ποτέ ούτε ένα γεια, που δεν σε κοίταξαν ποτέ μέσα στα μάτια, που δεν έχουν δημιουργήσει την παραμικρή, προσωπική άποψη για το άτομο σου κι όμως, έχουν γνώμη για το ποιον σου!

 

Είναι ωραίο να ακούς σχόλια από τρίτους για το άτομο σου. Μαθαίνεις για στοιχεία της καθημερινότητας και της ζωής σου που ούτε και η ίδια δεν γνωρίζεις! Τι χαρακτήρας είσαι, πόσο σκάρτα συμπεριφέρεσαι, πόσο εύκολη είσαι. Αναλυτικά, με αριθμούς και κάθε λεπτομέρεια! Ωραία που είναι η ζωή και τα κουτσομπολιά όταν δεν μπορούν να σε αγγίξουν.

Βέβαια, υπάρχουν και άτομα που θα τους πάρει από κάτω… «Μα αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα μου.. Κακός κόσμος, γιατί μιλούν τόσο άσχημα για μένα. Ψέματα, όλα ψέματα».

Μην τα μεγαοποιείς στο μυαλό σου και μην ασχοληθείς ιδιαίτερα. Διασκέδασε το.

Εσύ γνωρίζεις ποια είσαι. Γνωρίζεις τις αλήθειες σου. Γνωρίζεις τι κρύβεται πίσω από χαμόγελο σου. Εσύ έρχεσαι αντιμέτωπη με τον αληθινό σου εαυτό κάθε νέα μέρα και κάθε νύχτα πριν κοιμηθείς. Εσύ ξέρεις πόσα περνάς, πόσο δύσκολη είναι κάποιες φορές η διαδρομή. Εσύ ξέρεις τι σου λείπει, τι χρειάζεσαι, τι σου δίνει χαρά και τι σε απογοητεύει. Μην επιτρέπεις σε αγνώστους να χαλούν την ηρεμία σου…

Να ξέρεις ποια είσαι. Να σε αποδέχεσαι και να σε αγαπάς.

Κι άσε τον κόσμο να λέει. Όλα τα ξέρει… Είτε κάνεις καλό, είτε κάνεις κακό, θα σχολιαστείς. Μέτρα στα δάχτυλα τα καλά σου φιλαράκια και κράτα τον κύκλο σου όσο μικρότερο γίνεται. Είναι εύκολο να δημιουργήσεις τις εντυπώσεις που θες προς τα έξω… Είναι διασκεδαστικό να ακούς τα σχόλια…

Και σκέψου… Δεν περνάς διόλου απαρατήρητη και αδιάφορη. Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο τίμημα κάθε δυναμικής, ασταμάτητης και πετυχημένης γυναίκας! Φαντάσου να μάθουν στ΄αλήθεια ποια είσαι! Θα χάσουν δηλαδή και τον ύπνο τους!