ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟ ΒΑΦ ΤΑ ΜΑΥΡΑ Α ΛΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ.

Εάν θες να γελας για δύο ολόκληρες ωρες, τότε αυτή είναι η παράσταση της σεζόν που πρέπει οπωσδήποτε να απολαύσεις

Άξιζε και με το παραπάνω η απόφαση μας να δούμε την παράσταση Βάφ’ τα Μαύρα α λα κυπριακά στην οποία παίζουν αγαπημένοι Κύπριοι ηθοποιοί. Ακόμη παραμιλάμε για την πλοκή του θεατρικού το οποίο μας έκανε κυριολεκτικά να γελάμε από την αρχή μέχρι το τέλος.

H πετυχημένη κωμωδία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, προσαρμόζεται άψογα στην κυπριακή πραγματικότητα και χαρίζει άφθονο γέλιο.

Αυτή θα είναι και η δική σου εντύπωση την οποία θα θες να μοιραστείς με κάθε γνωστό που θα συναντάς αφού θα γελάς ακόμη και μετά από μέρες.

 

Αγαπημένοι, καταξιωμένοι Κύπριοι ηθοποιοί δίνουν ρέστα στη σκηνή, ξεδιπλώνοντας όλα τα απρόοπτα που μπορούν να συμβούν ενώ ετοιμάζονται για την κηδεία του συζύγου, του αγαπημένου, του ηλικιωμένου, επιχειρηματία και όπως όλα δείχνουν γυναικά Ντίνου.

 

Ζωή Κυπριανού, Έλενα Ευσταθίου, Μιχάλης Μουστακας, Κώστας Καζακας, Έλενα Χριστοφή, Μαρία Παπακώστα, Αντρέας Παπαμιχαλόπουλος, Ειρήνη Σαλάτα και Εύρος Βασιλείου, αποδεικνύουν τι σήμαινει να προσφέρεις άφθονο γέλιο στο κοινό σου! Guest stars θα έλεγε κανείς ότι είναι ο Σοφοκλής Κασκαούνιας και ο Δημήτρης Τοκαρής όμως δεν θα σου αποκαλύψουμε περισσότερα και θα καταλάβεις το γιατί!!!

Η ιστορία του έργου για να πας και διαβασμένη/ος, έχει ως εξής: Ο μεγαλοεπιχειρηματίας Ντίνος Χαραλάμπους πεθαίνει αφήνοντας πίσω του δυο γυναίκες – πρώην και νυν- αλλά και δύο παιδιά, ένα γιο και μια κόρη. Μια αναποδιά τη μέρα της κηδείας στέκεται αρκετή για να καταλήξουν όλοι οι συγγενείς στο σπίτι του εκλιπόντος για μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, ανατροπές, επιπλοκές και ένα σωρό παρεξηγήσεις. Μια περίεργη γειτόνισσα και η «προστατευόμενη» του κύριο Χαραλάμπους στο γραφείο φέρνουν τα πάνω κάτω στο σπίτι, όπου η κατάσταση ξεφεύγει και δημιουργούνται πολλές κωμικοτραγικές καταστάσεις. 

Οι λόγοι που σου λέω ότι θα χάσεις εάν δεν απολαύσεις την παράσταση:

Είναι ότι καλύτερο για τη σεζόν που διανύουμε

Οι αγαπημένοι Κύπριοι ηθοποιοί ξεδιπλώνουν με μαεστρία το ταλέντο τους για ακόμη μια φορά και ίσως, να τους τσακώσεις να γελούν και οι ίδιοι στο θεατρικό σανίδι! Τι καλύτερο και τόσο αυθόρμητο!

Θα γελάσεις με τη ψυχή σου

Θα ξεφύγεις απ΄ότι σε απασχολεί

 

Αξίζει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους όσοι δούλεψαν για αυτή την παράσταση που μπορείς να απολαύσεις με την παρέα ή γιατί όχι και με τους γονείς σου χαρίζοντας τους ένα ξεχωριστό γιόρτινο δώρο!! 

Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια πάρε στο 70009093

Επίσης κάνε κλικ στο https://www.getyourtickets.eu/ για να αγοράσεις το εισιτήριο άμεσα και online