ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΚΑΥΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΚΥΠΡΙΑ!

Εσύ με τα καστανά μάτια, το στητό κορμί και το θεληματικό πιγούνι, απόψε θα κάνεις την πιο ερωτική πρόταση γάμου! Έχω βάλει όλη μου τη φαντασία να οργιάσει και ήδη έκανα εικόνα το σκηνικό, από την αρχή μέχρι το “yes, I do”.

Άσε τα γονατίσματα για τα αγοράκια που δεν έχουν πρωτοτυπία και ξεκουράσου. Κοιμήσου ένα συνεχόμενο 12ωρο (πάρε day off), δοκίμασε όλους τους αφροδισιακούς συνδυασμούς φαγητών (με μέτρο) και άναψε τον θερμοσίφωνα.

 

Κάνε ένα μπανάκι με αιθέρια έλαια και πάρε και το αφροντούς και άδειασέ το στο σώμα σου… Στόχος; Η προετοιμασία! Μην μου ανησυχείς, δεν θα σε βάλω να παλέψεις στις λάσπες, να σηκώσεις βάρη ή να κουραστείς…. προσπαθώ τόση ώρα να σου πω ότι απόψε θέλω να λαχανιάσεις στα σατέν σεντόνια,παρέα με την αγαπημένη σου!

 

Γίνε για ακόμη μία φορά πρωταθλητής στον έρωτα (όπως την έχεις συνηθίσει) και μόλις τη στείλεις στα “ουράνια”, πάρε το κουτάκι με το μονόπετρο… και άσε το λίγη ώρα κλειστό για να δεις την αντίδρασή της.

 

Μην μιλήσεις… δεν χωρούν λόγια σε τέτοια στιγμή. Άνοιξέ το αργά και βασανιστικά και πέρασέ της το στο δάκτυλο. Τι με κοιτάς; Μπροστά σου την έχεις! Άρπαξέ την και δώσε της ένα καυτό φιλί στα χείλη…. καλά, όχι και γαλλικό γιατί διαρκεί λίγο παραπάνω και η κοπελιά θέλει να θαυμάσει το δαχτυλίδι της και φυσικά να το κάνει βούκινο!