ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η… ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΘΕΪΚΑ ΜΑΛΛΙΑ

Choco Locks, ολότελα μια νεα σειρά προϊόντων περιποίησης μαλλιών από τη Lee Stafford, γεμάτη παραδεισένια σοκολάτα!

Η σοκολάτα, ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά της ομορφιάς της φύσης, είναι ένα ισχυρό συστατικό που συμβάλλει στην ενδυνάμωση της τρίχας ενισχύοντας παράλληλα και τη λάμψη.

Πλούσια σε αντιοξειδωτικά, η σοκολάτα περιέχει ζωτικής σημασίας θρεπτικά συστατικά για να κάνει τα μαλλιά λαμπερά, εύκαμπτα και ιδιαίτερα γυαλιστερά.

Tα Choco Locks αξιοποιούν τις ισχυρές λαμπερές ιδιότητες της σοκολάτας, τα συστατικά της οποίας διεισδύουν βαθιά στη τρίχα κάνοντας την πιο λεία. Τα Choco Locks βοηθούν στην ενδυνάμωση της φυσικής ακτινοβολίας, δημιουργώντας την τέλεια επιφάνεια και κάνοντας τα μαλλία να λαμποκοπούν και να μυρίζουν θεϊκά!

Η συλλογή Choco Locks αποτελείται απο:

 

Shampoo

Απαλό σαμπουάν που καθαρίζει βαθιά, δίνει λάμψη και δεν αφήνει κατάλοιπα στα μαλλιά, χαρίζοντας φωτεινή αντανάκλαση και ισχυρή λάμψη.

 

Conditioner

Κρεμώδες κοντίσιονερ που ενισχύει τη λάμψη των μαλλίων, γεμάτο με εκχύλισμα κακάο. Το συγκεκριμένο κοντίσιονερ βοηθά στην επαναφορά και στην αναζωογόνηση των θαμπών, κουρασμένων και ταλαιπωρημένων μαλλιών.

 

Butter Cream Treatment

Βελουδένια μαλακή κρεμώδης θεραπεία που αφήνει τα μαλλιά σας τόσο απαλά όσο η σοκολάτα. Γεμάτο αντιοξειδωτικά, θρεπτικά στοιχεία και όλα τα καλά της σοκολάτας, η θεραπεία Choco Locks απαλύνει τη ρίζα και ξαναζωντανεύει τα μουντά και χωρίς ζωή μαλλιά.

 

Gloss Boss  

Το απόλυτο ¨αφεντικό¨ της γυαλάδας. Αυτό το σπρέι σοκολάτας, προσφέρει έντονη ακτινοβολία και λάμψη χωρίς να λαδώνει τα μαλλία.