ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΜΕΛΙΟΥ: Η ΚΥΠΡΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΜΕ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ!

Στους αιθέρες ταξιδεύει η Βασιλεία Μέλιου όλο τον κόσμο που συντονίζετε καθημερινά μαζί της για να την απολαύσει μέσα από το διαδικτύο!

«Έχω τόση μεγάλη στήριξη και αγάπη από όλο τον κόσμο, που πραγματικά δε το περίμενα», δήλωσε με μεγάλο ενθουσιασμό στο Dolce.com.cy

Η Βασιλεία Μέλιου είναι μια γνήσια και ιδιαίτερη προσωπικότητα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, η οποία ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες παρουσιάζοντας τα ραδιοφωνικά της σόου στο LA Greek Hebrew Radio, τα οποία είναι μοναδικά, αυθόρμητα, γεμάτα γέλιο και ενθουσιασμό.

 

Έχει κατακτήσει τις καρδιές των ακροατών παγκοσμίως μιας και τα σόου της εκπέμπουν σε όλη την υφήλιο καθώς μπορείτε να την δείτε και να την ακούσετε και στο διαδίκτυο αλλά και στην Facebook live συχνότητα του ραδιοφώνου.

 

Γεννημένη λάτρης της μουσικής και των αρχαίων ελληνικών, σπουδασμένη φιλόλογος και μουσικός, δεν έχει μεγάλη διάφορα από μια γυναίκα θαύμα, αφού ο τρόπος των εκπομπών της είναι ο τρόπος των καλλιτεχνών.

 

Η πρώτη επαφή που είχε με το ραδιόφωνο ήταν στον Ραδιοφωνικό Σταθμό του Πανεπιστημίου Κύπρου, όπου και εκεί κατάλαβε την μεγάλη αγάπη της με το ράδιο, το μικρόφωνο και τους ακροατές.

 

Σήμερα την ακούμε σχεδόν καθημερινά στο LA Greek Hebrew Radio, www.lahhradio.com στις εκπομπές Kalimera Show, Art Direction Show και TanGOSSIP of the Week κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή.