ΒΑΦΤΙΖΕΙΣ; Η ΡΑΝΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ!

Ένα από τα πιο όμορφα γεγονότα που θα έχεις την ευλογία να ζήσεις, είναι η βάφτιση του παιδιού σου.

Η συγκίνηση, η χαρά, τα παιδικά χαμόγελα, τα γέλια μικρών και μεγάλων θα έχουν την τιμητική τους με κύριο πρωταγωνιστή το παιδί σου που βεβαίως, θα κλέψει την παράσταση.

 

Γιαγιάδες, παππούδες, θείες και φίλοι θα βιώσουν στο μέγιστο αυτή την μοναδική μέρα αφιερωμένη αποκλειστικά και μόνο στο μωρό σας, αφού όλοι όπως κι εσείς το αγαπάτε άνευ όρων.

 

Αυτό το τόσο ξεχωριστό γεγονός ανάμεσα σε συγγενείς και φίλους, απαιτεί μια σωστή οργάνωση και διαδικασία μερικούς μήνες πριν για να είναι όλα άψογα.

 

Η Εκκλησία, η κολυμβήθρα, οι μπομπονιέρες, τα κεραστικά, το βιβλίο ευχών, το catering, η λίστα με τους προσκεκλημένους και άλλες τόσες λεπτομέρειες, οι οποίες χρειάζεται να μπουν σε μια σειρά και για να μην ξεχάσετε τίποτα πίσω αλλά και για να μην σας καταβάλει το άγχος.

Είναι μια υπέροχη μέρα αφιερωμένη στην πίστη, στην αγάπη, στο φως. Και έτσι ακριβώς θα την βιώσετε.

Η Ραντίνα, η event planner που εμπιστεύονται οι Κύπριοι, με τον επαγγελματισμό της θα είναι δίπλα σας από την αρχή για αυτό το τόσο σημαντικό και ξεχωριστό γεγονός.

Αφού συναντηθείτε μαζί της και της εξηγήσετε όλα όσα θέλετε για την ημέρα της βάφτισης του παιδιού σας, η Ραντίνα, θα γίνει ο άνθρωπος σας.

Θα σας ακούσει, θα σας βρει λύσεις σε όλα, θα σας καθοδηγήσει και θα δημιουργήσει την πιο ξεχωριστή ημέρα την οποία θα θυμάστε με απόλυτη αγάπη.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί της στο 97698823 για να την συναντήσετε, να ανταλλάξετε απόψεις και να μοιραστείτε μαζί της όλα όσα θέλετε να υπάρχουν στη βάφτιση του δικού σας παιδιού.