ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ: ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ

Έφτασε ο τέλειος καιρός που θα απολαμβάνεις τη θέα της θάλασσας, το αγαπημένο σου κόκτειλ και χαλαρά, θα διαβάζεις το βιβλίο σου!

Μικρές απολαύσεις της ζωής που μπορούν να βάλουν παύση σε όλα τα υπόλοιπα ιδιαίτερα εάν είσαι κι εσύ από τους ανθρώπους που όταν διαβάζουν ένα βιβλίο κυριολεκτικά «πετούν» μέσα από τις λέξεις και την πλοκή του.

 

Αυτό το καλοκαίρι μπορείς να διαβάσεις Τις κόρες των Αστεριών, το βιβλίο που υπογράφει η Lucinda Riley. Είναι το πρώτο βιβλίο μιας σειράς βιβλίων με τα οποία θα κολλήσεις αφού θα θες να διαβάσεις την ιστορία της κάθε γυναίκας που πρωταγωνιστεί.

Στο πρώτο βιβλίο μαθαίνεις για την παραμυθένια ιστορία 6 αδερφών οι οποίες υιοθετήθηκαν από τον Πα Σαλτ, τον πατέρα τους που φρόντισε να έχουν μια άνετη, υπέροχη, αξέχαστη ζωή στο πατρικό τους σπίτι, την Ατλαντίδα –ένα πανέμορφο, απομονωμένο κάστρο στις όχθες της λίμνης της Γενεύης. Όταν ο πατέρας τους πέθανε η κάθε μία καλείται να ανακαλύψει την ιστορία της με αρχή την ιστορία της Μαία να ξεδιπλώνεται μπροστά μας αφού ταξιδεύει στην άλλη άκρη του κόσμου, σε μια ετοιμόρροπη έπαυλη στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, όπου θα αρχίσει να ενώνει τα κομμάτια για να βρει πώς ξεκίνησε η δική της ζωή…

 

Εάν σου αρέσουν τα ταξίδια, τότε σίγουρα θα λατρέψεις αυτά τα βιβλία που θα σε «ταξιδέξουν» σε υπέροχες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο!