ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΣΑΡΡΗ: ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ SEXY ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ

Καθημερινά την εμπιστεύονται αρκετές γυναίκες για να τους σχεδιάσει μια ξεχωριστή πρόταση είτε πρόκειται για κάποιο σημαντικό event, για το γάμο ή πολύ άπλά γιατί θέλουν κάτι εντυπωσιακό.

Η Βικτώρια Σαρρή έρχεται κάθε μέρα σε επαφή με γυναίκες από Κύπρο αλλά και εξωτερικό. Γυναίκες που γνωρίζουν πολύ καλά τι θέλουν και πως επιβάλλεται να ντυθούν σε κάθε περίσταση. Γυναίκες διαφορετικών ηλικιών με προσδοκίες, όνειρα, θέλω και βεβαίως στόχο να ανεβάζουν τον πήχη σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω τους.

 

Δεν είναι εύκολη υπόθεση να εργάζεσαι με γυναίκες, για την Βικτώρια Σαρρή όμως που ξέρει τι ακριβώς θέλουν και πώς να τους το προσφέρει, είναι μια καθημερινή, ευχάριστη πρόκληση με αποτέλεσμα τεράστια χαμόγελα απο κάθε ξεχωριστή πελάτισσα. 

 

Η Κύπρια σχεδιάστρια, επιβεβαιώνει πως κάθε γυναίκα είναι sexy φτάνει να γνωρίζει τι της ταιριάζει, πως να το φορέσει και πώς να το υποστηρίξει.

 

Sexy είναι οι γυναίκες που εκπέμπουν μια σιγουριά για τον εαυτό, τις επιλογές, την προσωπικότητα τους. Sexy είναι τα χρώματα που μας ταιριάζουν και τονίζουν τα όμορφα χαρακτηριστικά μας. Sexy είναι να ξέρεις τι θες και να μπορείς να το υποστηρίζεις κάθε στιγμή.

 

Μέλημα της Βικτώριας Σαρρή, κάθε γυναίκα να είναι κομψή, ξεχωριστή και sexy! Όπως άλλωστε αισθάνεσαι κι εσύ.