ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΣΑΡΡΗ: ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΑΤΕΛΙΕ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Στην καρδιά της κοσμοπολίτικης Λεμεσού, η σχεδιάστρια Βικτώρια Σαρρή, υποδέχεται καθημερινά γυναίκες απ΄όλη την Κύπρο οι οποίες την εμπιστεύονται για τη νυφική τους δημιουργία ή για ένα αρκετά ξεχωριστό φόρεμα που θέλουν να φορέσουν σε μια ιδιαίτερη περίσταση.

Η σχεδιάστρια της καρδιάς μας! Η Βικτώρια Σαρρή κατάφερε με τον επαγγελματισμό, τη σοβαρότητα και βεβαίως την τεράστια αγάπη της για τη μόδα και το πάθος της για δημιουργία να κερδίσει τόσο τη δική μας εμπιστοσύνη όσο και των υπόλοιπων Κυπρίων. Καθημερινά, εργάζεται ακούραστα από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ, για να δώσει στις νυφούλες και όχι μόνο το τέλειο αποτέλεσμα. 

 

Οι δημιουργίες της ξεχωρίζουν και δεν συγκρίνονται με τίποτα από όλα όσα έχεις δει αφού έχει καταφέρει με τη νοσταλγία μιας άλλης εποχής, να φέρει νέα πνοή στον κόσμο της κυπριακής μόδας! Το ατελιέ της, ένας χώρος που θυμίζει θεατρική σκηνή και βεστιάριο, κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις.

 

Μέσα σε αυτό το χώρο θα σχεδιάσει και το δικό σου νυφικό αλλά και για εμάς μια ξεχωριστή δημιουργία που θέλουμε να αποθεώσουμε σ΄ένα ξεχωριστό event. Και αν παντρεύεις την καλύτερη σου φίλη, τότε και πάλι, κλείσε ραντεβού στη Βικτώρια Σαρρή για το καλύτερο φόρεμα που έχεις φορέσει ποτέ στη ζωή σου!