ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΦΩΤΙΟΥ: Η ΜΑΜΑ BLOGGER ΔΙΝΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Πολλες κοπελες φοβουνται μην χασουν την ισορροπια μεταξυ καριερας και οικογενειας. Τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο ομως και μας το επιβεβαιώνει η μητέρα blogger Βικτώρια Φωτίου από τοhttp://pearlsinadirtylaundry.com/!

Προγραμματισου! Ενα diary ή μια αντζεντα ή εστω το κινητο σου. Προγραμματιζε τις υποχρεωσεις της καθε μερας ετσι θα βγαινει πολυ πιο λειτουργικη και χωρις αγχος η καθε βδομαδα

 

Αγαπη! Οταν αγαπας οτι κανεις ειτε αυτο ειναι επαγγελματικο ειτε μια απλη καθημερινη ασχολια με τα παιδια σου σιγουρα θα δωσεις τον καλυτερο σου εαυτο και εκει ειναι που θα πετυχεις. Αν επαγγελματικα δεν σου αρεσει αυτο που κανεις κουνησου..δεν εισαι δεντρο!!!

 

Υπομονη! Μπορει για καποιες να εξαντλητε ευκολα ομως η ψυχραιμια και η υπομονη ειναι το κρυμμενο και πιο δυνατο οπλο για ολα τις εργαζομενες μανουλες που απλα δεν τις φτανει ενα 24ωρο.

 

Ενδιαφεροντα! Οσο περιορισμενος και να ειναι ο ελευθερος σου χρονος, χωρις δουλεια και παιδια. Γυμναστικη, διαβασμα, τεχνη, μαγειρικη. φροντισε παντα να υπαρχει ενα προσωπικο ενδιαφερον που σε κανει να ηρεμας, να ξεχνας και να χαλαρωνεις. ετσι θα φορτιζεις τις μπαταριες σου και θα εισαι ακομα πιο παραγωγικη.

 

Αγαπα τον εαυτο σου. Μην ξεχνας οτι εισαι μια, μοναδικη και ξεχωριστη. Νιωσε περηφανη για οσα προσφερεις και ανταμοιψε τον εαυτο σου που και που. Το αξιζεις!