ΒΡΕΦΟΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ

Το γύρο του facebook κάνει τις τελευταίες ώρες η εικόνα του βρέφους που σώθηκε – Το σχόλιο του γιατρού, που το εξέτασε…

Γιατροί από την Αχαΐα, δίνουν βοήθεια στους πρόσφυγες που φτάνουν στο νησί της Λέσβου καθημερινά και πολλές φορές τις στιγμές πόνου διαδέχονται οι τρυφερές.

 

Μια από τις πιο υπέροχες εικόνες είναι αυτή στην οποία αποτυπώνεται το χαμόγελο ενός προσφυγόπουλου, ενός βρέφους, όταν το έχει στα χέρια του ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο, Ανδρέας Ηλιάδης, διάσημος για την ευαισθησία του και την ευσυνειδησία του. Η εν λόγω φωτογραφία δημοσιεύθηκε από τον ίδιο στο facebook και σχολιάζει με νόημα: »Από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου… το χαμόγελο ενός βρέφους στο ιατρείο των γιατρών της Aχαιας στη Συκαμια Λέσβου».

H αντιπροσωπεία της Ένωσης Γιατρών Νοσοκομείων της Αχαϊας προσφέρει εθελοντικά βοήθειά στα παιδιά και τους ενήλικες που ταλαιπωρημένοι από το επικίνδυνο ταξίδι με τις σάπιες βάρκες στο Αιγαίο φτάνουν στο νησί. Οι στιγμές που ζουν οι 18 γιατροί είναι απίστευτες.

Χαρακτηριστικό συμβάν όπου κλήθηκαν να επέμβουν οι γιατροί αυτό της γέννας ενός μωρού στην παραλία όταν έφθασε η βάρκα με την έγκυο μητέρα του..

 

Πηγη; thebest.gr, fanpage.gr