ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΡΟΥΠΙΝΑ: ΜΙΑ ΚΥΠΡΙΑ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ

Πόσο υπέροχο είναι να αγαπάς αυτό με το οποίο αποφάσισες να αφιερώνεις καθημερινά χρόνο από το χρόνο σου και να παρασύρεις στο κάλεσμα σου και όλες τις υπόλοιπες μικρές πρωταγωνίστριες που σε θαυμάζουν και σε εμπιστεύονται απόλυτα!

Μικρή πιθανόν να ονειρευόσουν κι εσύ να γίνεις μπαλαρίνα. Ίσως να αφιέρωνες αρκετή ώρα μπροστά στον καθρέφτη κάνοντας διάφορες φιγούρες όπως και οι αγαπημένες σου καρτούν ηρωίδες.

Κάθε κορίτσι ονειρεύεται αυτές τις υπέροχες τουτού φούστες και βεβαίως τη μουσική την οποία ντύνουν οι αέρινες φιγούρες από τα βήματα σου.

Πολλά κορίτσια έχουν ακολουθήσει το όνειρο τους και άλλες όχι, γιατί αποφάσισαν πως τελικά δεν τους ταίριαζε και τόσο. Όσες το τόλμησαν, αντιλήφθηκαν βεβαίως ότι δεν είναι όσο εύκολο δείχνει, αφού όπως και πολλά άλλα πράγματα, χρειάζονται θυσίες.

Η Γιολάντα Ρουπίνα από τη Λεμεσό, πλάθει καθημερινά τα όνειρα μικρών κοριτσιών κάνοντας τα πραγματικότητα. Μέσα από το χωρό, την κίνηση, την ελευθερία, τα παλμ χρώματα και τον ήχο της μουσικής.

Μια δασκάλα που αγαπά απόλυτα αυτό με το οποίο ασχολείται και βεβαίως το αποτέλεσμα φαίνεται αφού σήμερα διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες σχολές μπαλέτου στην Κύπρο