ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΟ MINTHIS ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ

Λάμψη, μαγεία και μοναδικές γαστρονομικές εμπνεύσεις

Λάμψη και μαγεία, με ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις, ευχάριστες γαστριμαργικές εκπλήξεις, εκλεκτό κρασί και ξεχωριστές live μουσικές επιλογές υπόσχεται για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το μαγευτικό θέρετρο Minthis στην Πάφο.

 

Παραμονή Χριστουγέννων το εντυπωσιακό Clubhouse επιφυλάσσει μια απόλυτα glamorous βραδιά, με εμπνευσμένο δείπνο υπό τους μεθυστικούς ήχους του βιολιού του Σπύρου Σπύρου και τις ξεχωριστές μουσικές επιλογές του DJ Aris Newman.

 

Η εορταστική διάθεση συνεχίζεται την επομένη των Χριστουγέννων, 26 Δεκεμβρίου, με ένα μοναδικό γαστρονομικό γεύμα, αρμονικά δεμένο με τους μελωδικούς ήχους της άρπας της Anna Kulikova.

 

Την Πρωτοχρονιά το Minthis φτιάχνει την ιδανική ατμόσφαιρα και υποδέχεται την πρώτη ημέρα του Χρόνου με εκλεκτές γεύσεις στο γιορτινό μεσημεριανό γεύμα, ενώ το σαξόφωνο του Νεόφυτου Ευαγγέλου θα χαρίσει υπέροχες ακουστικές εμπειρίες.

 

Στις 6 Ιανουαρίου ημέρα των Θεοφανείων το Minthis προτείνει λαχταριστά εδέσματα σ’ ένα ευφάνταστο γεύμα απολαυστικών γευστικών επιλογών, ενώ το βράδυ της 7ης Ιανουαρίου ετοιμάζει μια Ρωσική Χριστουγεννιάτικη βραδιά με κοσμοπολίτικες πινελιές από τη διεθνή κουζίνα και ζωντανές μελωδίες από την κιθάρα του Radik και το βιολί της Laura.

 

Απολαύστε τη γιορτινή ατμόσφαιρα στην πιο ονειρική τοποθεσία και αφεθείτε στη μαγεία μιας ολοκληρωμένης εορταστικής εμπειρίας! Για πληροφορίες και κρατήσεις: T +357 26 842 222, E clubhouse@minthisresort.com