ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΟΥΝ

Είναι σπουδαίο να είσαι γυναίκα. 

Μια ευλογία στη ζωή όλων μας. Να βλέπεις το σώμα σου να αλλάζει και να δημιουργείται μέσα σε αυτό ένας άνθρωπος. Η συνέχιση της ζωής.

 

Να αποτελείς το λόγο για τόσα όμορφα πραγμάτα τριγύρω μας. Και να είσαι η αφορμή έμπνευσης για στίχους, τραγούδια και ποιήματα που αγαπούν γενιές και γενιές.

ΓΥΝΑΙΚΑ. Ρόλος με τεράστια βαρύτητα. Φίλη, μάνα, αδερφή, κόρη, σύζυγος, γιατρός, νοσοκόμα, φιλάνθρωπος.

Όταν οι γυναίκες αντιλαμβάνονται την τεράστια δύναμη που έχουν, τότε ναι, γίνονται θαύματα.

Κι εμείς έχουμε πολλούς λόγους να θαυμάζουμε τόσες και τόσες γυναίκες γύρω μας. Που η κάθε μία, βάζει το δικό της ληθαράκι για να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι, για να μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή.

 

ΔΡ. ΜΑΡΙΑ ΑΓΑΘΟΚΛΕΟΥΣ

Πόσο πολύ μπορεί να σε «πονέσει», να σε καταλάβει, να είναι δίπλα σου η γυναικολόγος / μαιευτήρας Δρ. Μαρία Αγαθοκλέους. Να σε παρακολουθεί σε μια τόση σημαντική, σπουδαία και ευαίσθητη στιγμή στη ζωή σου. Όταν εγκυμονείς ή όταν προσπαθείς να αποκτήσεις ένα μωρό. Επιστήμονας αλλά και εξαιρετικός άνθρωπος, είναι μεγάλη μας τιμή που υπάρχει στη ζωή μας και προσφέρει τόσα πολλά με τον επαγγελματισμό και την αγάπη για την μαιευτική.

 

ΑΝΝΑ ΚΟΣΜΑ

Έμπνευση, δημιουργία, δυναμισμός. Η Άννα Κοσμά είναι η γυναίκα που μέσα από τις πράξεις της θα σου δώσει ώθηση να γίνεις καλύτερος άνθρωπος, να παλέψεις για τα θέλω σου, να προσπαθήσεις για όσα σου αξίζουν. Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας είναι ασταμάτητη και ένας εξαιρετικός άνθρωπος.

 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Η Κατερίνα Παναγιώτου είναι μια αληθινή πηγή έμπνευσης για όλους μας η οποία ακούραστα προσφέρει και από το τροχοκάθισμα. Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, μητέρα αλλά και γιαγιά που δεν σταματά να σκορπίζει αγάπη και να στέλνει θετικά μηνύματα σε όλο τον κόσμο

 

ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΚΟΥ ΠΗΚΚΟΥΑ

Αγαπά τη ζωή, τολμά και μας προς(κ)αλεί να ξεπερνάμε τον εαυτό μας και τα όρια μας. Sky is not the limit. Αυτή η φράση, ταιριάζει τέλεια στην αγαπημένη μας Μαρία Μάρκου Πηκκούα η οποία μετά από ατύχημα, μας απέδειξε πως το να είσαι ασταμάτητος, να θέτεις στόχους και να τους υλοποιείς, είναι απλώς τρόπος ζωής!

 

Εσύ που διαβάζεις τώρα αυτό το κείμενο με τις εξαιρετικές προσωπικότητες που σου έχουμε παρουσιάσει, όποια γυναίκα και εάν έχεις δίπλα σου που θαυμάζεις και σε εμπνέει, πες της πόσο την αγάπάς και δώσε της ένα μεγάλο φιλί!