ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΞΥΛΙΝΟΥΣ ΠΛΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Με τόσα και τόσα που ακούμε από φίλες απ’ όλη την Κύπρο, κλείσαμε ραντεβού στο La Calma Spa και πήγαμε για να δοκιμάσουμε τη θεραπεία με τους ξύλινους πλάστες που εξαφανίζει την κυτταρίτιδα.

Είμαστε γυναίκες και ναι, έχουμε κυτταρίτιδα. Είναι απόλυτα φυσιολογικό και το θετικό της υπόθεσης είναι πως μπορείς να την εξαφανίσεις.

Η Κατερίνα Παυλίδου έχει καταφέρει να κάνει την έκπληξη του καλοκαιριού δίνοντας θεαματικά αποτελέσματα σε πολλές γυναίκες που επιθυμούν να απαλλαγούν μια για πάντα από την ενοχλητική φλούδα πορτοκαλιού.

Κλείσαμε το ραντεβού μας στο μεγαλύτερο spa της Λεμεσού και αφεθήκαμε στα χέρια της για όλα τα υπόλοιπα.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Φτάνοντας στο La Calma Spa, η υπεύθυνη σε οδηγεί σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο με το δικό σου ντουλάπι για να φορέσεις τη ρόμπα και τις παντοφλίτσες σου και να αφήσεις τα προσωπικά σου αντικείμενα. Υπάρχουν παντού κεριά και λουλούδια και αυτό από μόνο του βοηθά να αφεθείς, να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τη διαδικασία. Μια ώρα αποκλειστικά αφιερώμενη σε σένα και την ομορφιά σου!

Ο χώρος αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι πεντακάθαρος και αυτό είναι ένα από τα συν και κάτι που θα παρατηρήσει η κάθε μία από εμάς.

Η όλη διαδικασία εξελίσσεται στο χώρο που βρίσκεται και το Cleopatra Bath. Αρχικά, παιρνούν στα πόδια σου μια ειδική κρέμα και βάζουν πάνω από τα πόδια σου το ειδικό στρώμα το οποίο σε ζεσταίνει για περίπου 20 λεπτά. Ακολουθεί ένα γρήγορο ντους και η θεραπεία με τους ξύλινους πλάστες αρχίζει.

Η διαδικασία διαρκεί περίπου μισή ώρα και με ειδικό μασάζ με τον κάθε ξύλινο πλάστη ξεχωριστά, αισθάνεσαι την αναζωογόνηση από την πρώτη στιγμή. Η κυτταρίτιδα «σπάει» και με κάθε φορά που επαναλαμβάνεις τη θεραπεία, υποχωρεί. Θα χρειαστούν συνολικά 6 θεραπείες, από μία ώρα η κάθε φορά και σε κάθε συνεδρία θα βλέπεις τα εμφανή αποτελέσματα. Έπειτα, απλώνουν στα πόδια σου αιθέρια έλαια και είσαι έτοιμη!

Αξίζει να το δοκιμάσεις και στο λέμε, θα εθιστείς με τα αποτελέσματα.  

Για να κλείσεις ραντεβού, επικοινώνησε με την υπεύθυνη αισθητικό του La Calma Spa, Κατερίνα Παυλίδου στο 25774777