ΔΥΟ ΚΥΠΡΙΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ, ΦΛΑΟΥΝΑ, ΠΑΓΩΤΟ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΑΛΕΠΙ

Τα γλυκά πάντα έχουν την τιμητική τους, πόσο μάλλον την καλοκαιρινή περίοδο.

kipriaka pagwta2

Τι γίνεται όμως όταν έχεις μπροστά σου γαλακτομπούρεκο και παγωτό ταυτόχρονα; Άντε ποιο να πρωτοδιαλέξεις; Αν είχες όμως μπροστά σου ένα ωραίο παγωτό με γεύση γαλακτομπούρεκο δεν θα σε χάλαγε ε;

kipriaka pagwta3

Τη λύση για να απολαμβάνουμε αγαπημένες γεύσεις κυπριακών γλυκών το καλοκαίρι, έρχεται να τη δώσει το Gelato Mio στη Λεμεσό! Μια εξαιρετική παγωταρία που εξειδικεύεται σε γεύσεις που θα σε ξετρελλάνουν.

 

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Γεωργίου, είναι δύο αδέρφια που μεγάλωσαν μαθαίνοντας όλα τα μυστικά του καλού παγωτού. Ο πατέρας τους, ο κος Ανδρέας είναι γνωστός «παγωτάρης» στη Λεμεσό που γύριζε κάθε εκδήλωση και κάθε γειτονιά με το ειδικό όχημα για να πουλήσει παγωτά σε μικρούς και μεγάλους.

Τα δυο αδέρφια όταν μεγάλωσαν, απέκτησαν δικό τους κινητό παγωτατζίδικο αλλά αυτό που ήθελαν πραγματικά ήταν να δημιουργήσουν τα δικά τους παγωτά και να έχουν ένα δικό τους ξεχωριστό χώρο για παγωτό. Έτσι και έγινε όταν πριν από λίγα χρόνια δημιούργησαν το Gelato Mio στον Άγιο Αθανάσιο και λίγο μετά, απέναντι από το Παλιό Λιμάνι Λεμεσού. Αυθεντικό παγωτό με ιταλικές πρώτες ύλες και με γεύσεις που δεν μπορείς να διανοηθείς.

Ήθελαν να δημιουργήσουν νέες γεύσεις μοναδικές, πράγμα που κατάφεραν να πετύχουν με την όρεξη και το μεράκι τους. Παγωτό με γεύση λουκουμάδες, λιβανέζικο, καρπούζι με χαλλούμι παρακαλώ (!!), αναρόκρεμα, μαχαλεπί και άλλες πολλές! Εσύ δεν έχεις παρά να επισκεφθείς ένα Gelato Mio και να τις δοκιμάσεις όλες!