ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΙΖΑ: ΕΧΑΣΕ 35 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ

Δεν είναι λίγες οι φορές που έψαξες να βρεις ένα κίνητρο, ένα στόχο, μία έμπνευση για να διώξεις αυτά τα ενοχλητικά περιττά κιλά που ρίχνουν την αυτοπεποίθηση σου.

Αναζήτησες τους καλύτερους διατροφολόγους, τους πιο φημισμένους personal trainers, αλλά δεν κατάφερες να πάρεις τη μεγάλη απόφαση να διακόψεις την “παθιασμένη” σχέση σου με το μεταμεσονύχτιο τσιμπολόγημα, τα σνακ στο γραφείο, τα παγωτά στην παραλία, τα σουβλάκια και όλα τα σχετικά που θεωρούνται από τις “κακές” γλώσσες ως θερμιδικές “βόμβες”.

 

Αποφεύγεις τα στενά παντελόνια και ακόμα και τα πιο στενά φορέματα. Κυκλοφορείς με loose κομμάτια, γιατί ναι, κάτι θες να κρύψεις… Δεν φαίνεται μόνο από τον τρόπο που περπατάς, αλλά και από τις εκφράσεις του προσώπου σου. Δεν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου… Σκέφτεσαι διαρκώς τα διατροφικά λάθη που έκανες και τις συνέπειες τους… που είναι ορατές, κατά κύριο λόγο, σε σένα.

 

Ίσως εγώ να κοιτάζω τα εκφραστικά σου μάτια και να περνώ υπέροχα με τον έξω καρδιά χαρακτήρα σου, αλλά εσύ έχεις τις στιγμές σου που δεν αισθάνεσαι ωραία, δεν νιώθεις ποθητή. Ξέχασες τι σημαίνουν οι λέξεις σέξι, ελκυστική, γιατί κοιτάς διαρκώς… τους γλουτούς και την περιφέρεια σου που μαρτυρούν ότι εκεί πήγαν και κάθισαν όλες οι σοκολάτες και τα τσιπς που έτρωγες κρυφά/φανερά όλο το χειμώνα και την άνοιξη.

 

Δεν θα σε αφήσω έτσι. Έψαξα στο διαδίκτυο και βρήκα ένα εξαιρετικό βίντεο που όχι μόνο θα σε κάνει να θαυμάσεις την κοπέλα που κατάφερε να απαλλαγεί από 35 ολόκληρα κιλά, αλλά θα πάρεις κι εσύ τη μεγάλη απόφαση να χάσεις τα δικά σου περιττά κιλά.

 

Για ποια μιλώ; Για τη γνωστή Εβελίνα Νικολίζα που ανεβάζει στο You Tube τα δικά της όμορφα και πλούσια σε περιεχόμενο βιντεάκια.

 

Προσωπικά παρακολούθησα και δυο και τρεις φορές αυτό το βιντεάκι, διότι όχι μόνο με εμπνέει, αλλά τα λέει και πολύ όμορφα!