ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ

Έχουμε στο μυαλό μας ότι οι μαμάδες είναι τέλειες σε όλα! 

Είναι σούπερ ηρωίδες, δεν κλαίνε, δεν απογοητεύονται, δεν σπάνε, δεν αμφιβάλλουν, δεν λυγίζουν, ξέρουν πάντα να κάνουν το σωστό! Κι όμως, είναι άνθρωποι σαν εσένα και εμένα που έχουν συχνά τα πάνω και τα κάτω τους. Το θέμα όμως, είναι ποιος θα κάνει μια παύση από το έντονο τρέξιμο της καθημερινότητας του για να τους ξεστομίσει ένα τόσο απλό “Σε νιώθω”! 

 

Οι μαμάδες χρειάζονται κατανόηση. Χρειάζονται συχνά χρόνο, ηρεμία και ξεκούραση για να φορτίσουν μπαταρίες. Πολυτέλεια θα πεις εάν είσαι μαμά και θα χαμογελάσεις κιόλας….

 

Έχεις απόλυτο δίκαιο. 

 

Πολλές μητέρες δεν είναι οι τέλειες σεφ στην κουζίνα τους και αισθάνονται άσχημα γι αυτό. Γιατί όμως; Εάν το προσπαθείς, εάν θες να μάθεις τότε εγώ σε κατανοώ απόλυτα. Δεν χρειάζεται να είσαι τέλεια, αρκεί να είσαι απλή μαμά! Εάν δεν πετύχει το φαγητό δεν πειράζει. Ζήτησε συμβουλή, δες κάποιες εκπομπές και προσπάθησε το. Μην ακούς κανένα και σιγά σιγά θα αρχίσεις να γίνεσαι καλύτερη. Και εάν δεν το έχεις καθόλου με τη μαγειρική, ευτυχώς υπάρχει πάντα και η ευκαιρία να πάρεις φαγητό απ΄ έξω ή αν είσαι τυχερή από τη δική σου μαμά!