ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ MAKE UP ARTIST; ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Εάν είσαι επαγγελματίας make up artist και αισθητικός, η είδηση μας σε ενδιαφέρει.

Ξέρουμε πώς πάντα προσπαθείς να έχεις τα καλύτερα προϊόντα στο χώρο σου για να πετυχαίνεις στο πρόσωπο κάθε γυναίκας που σε εμπιστεύεται, το τέλειο μακιγιάζ.

Υπάρχουν άπειρες επιλογές σε προϊόντα όμως εσύ δεν σταματάς να ψάχνεις πάντα και για κάτι καλύτερο καταλήγοντας σε αυτά που σε αντιπροσωπεύουν. Τώρα πια, εκτός από τις ευκαιρίες που έχεις στην Κύπρο, μπορείς να παραγγέλνεις και από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από Αγγλία, Αμερική, Γαλλία, Ιταλία και άλλες τόσες χώρες.

Η υπηρεσία Shop and Ship δημιουργήθηκε για να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη, φέρνοντας τα θέλω στην πόρτα του σπιτιού μας. Μπορείς κι εσύ σήμερα να κατεβάσεις στο Shop and Ship application στο κινητό, να κάνεις την εγγραφή σου και να έχεις αμέσως πρόσβαση σε 24 προσωπικές διευθύνσεις στο εξωτερικό για να φαίνεται ότι ψωνίζεις ως ντόπιος απο μεγαλουπόλεις!

Θα κάνεις την παραγγελία σου online και έπειτα η Aramex θα παραδίδει τα θέλω στην πόρτα του σπιτιού σου στην Κύπρο με μόνο 13 ευρώ το πρώτο μισό κιλό και 7 ευρώ για κάθε επιπλέον μισό κιλό.

Μπορείς να μάθεις τα πάντα τα οποία λειτουργούν προς το συμφέρον σου και να παραγγέλνεις τόσο τα καινούρια σου πινέλα, σκιές αλλά γιατί όχι και προτάσεις μόδας…

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ 77771700

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις