ΕΙΣΑΙ SINGLE; ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΣΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ!

Μπορώ να σου γράφω τόμους ολόκληρους σχετικά με το τι μπορείς να κάνεις όταν είσαι single, αλλά φοβάμαι μπας και σου βάλω την πονηρή ιδέα ότι η ζωή χωρίς δεσμεύσεις είναι καλύτερη.

Έτσι, για να μην σε βρει και το Valentine’s Day χωρισμένη και μοναχούλα να κάνεις πάρτι, προσπάθησα να περιοριστώ για να μην σε ξεσηκώσω!

 

Λες ναι σε μία απρόσμενη πρόταση για σύντομο ταξιδάκι. Ετοιμάζεις βαλίτσες και φεύγεις την ίδια μέρα, χωρίς να δώσεις εξηγήσεις

 

Ξοδεύεις τα χρήματά σου όπου θες και αγοράζεις δώρα για τους αγαπημένους σου ανθρώπους, χωρίς να δώσεις λογαριασμό σε σύζυγο και πεθερικά.

 

Αποδέχεσαι μία επαγγελματική ευκαιρία στο εξωτερικό, για σένα και το δικό σου μέλλον.

 

Περνάς μία ολόκληρη μέρα στο σπίτι κάνοντας απολύτως τίποτα! Γνωρίζεσαι όσο τον δυνατό πιο πολύ με τον Μορφέα που τόσο πολύ σου έλειψε.

 

Τέρμα η μουσική στο σπίτι και εσύ φοράς μόνο τις πιτζαμούλες σου ή ακόμη καλύτερα μόνο τα εσώρουχά σου.

 

Κάνεις μεταμεσονύχτιες επισκέψεις στο ψυγείο για να δοκιμάσεις εκείνο το κομμάτι pizza με τον περίεργο συνδυασμό που σιχαίνονταν όλοι οι πρώην σου.

 

Ξυπνάς χαράματα για να πας γυμναστήριο και εννοείται ότι βάζεις ξυπνητήρι ό,τι ώρα θες εσύ.

 

Eίσαι αρρωστούλα και έχεις τα χάλια σου. Πολύ λογικό και αναμενόμενο. Ξεχνάς για λίγες μέρες το make up και τα τακούνια και κρύβεσαι κάτω από το πάπλωμα. Κρύωμα είναι αυτό και θα το περάσεις μόνη σου, χωρίς να ενοχλείς κανένα με τα χαρτομάντιλα και τον συνεχές βήχα σου.

 

Προσκαλείς φίλες σου στο σπίτι για τσάι ή κρασί. Μπορείτε να καθίσετε μέχρι και τα ξημερώματα για να αναλύσετε τα γκομενικά σας και να καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι “δεν άξιζε αυτός”.

 

Καθαριότητα σπιτιού. Εσύ είσαι η αρχηγός και εσύ βάζεις το πρόγραμμα. Δεν είσαι ολημερίς με ένα ξεσκονόπανο στο χέρι, μπας και σε αποκαλέσει αδιάφορη για την καθαριότητα του σπιτιού.

 

Ήπιες ένα νέσκαφε και έφαγες κατιτίς. Εντάξει, θα τα πλύνεις μόλις κάνεις το μπανάκι σου και χαλαρώσεις λιγάκι.

 

Αυτή η μανία σου να σε συνοδεύει youtube ορχήστρα όταν κάνεις μπάνιο, ποτέ δεν την κατάλαβα. Κανείς δεν θα σε κρίνει και καλά κάνει.

 

Αγοράζεις το ένα φόρεμα μετά το άλλο, λες και έχεις κάθε μέρα φωτογράφιση. Σκασίλα σου μεγάλη, δικό σου, ολόδικό σου είναι το ερμάρι.

 

Άφησες μία-δύο μέρες ρούχα ασιδέρωτα. Ο μόνος που μπορεί να σου γκρινιάξει είναι ο ιδιότροπος σου εαυτός.

 

Βάζεις make up tutorial βιντεάκια και προσπαθείς να πετύχεις το τέλειο χολιγουντιανό μακιγιάζ. Κανείς δεν θα σε κοροϊδέψει αν δεν πετύχει το eyeliner ή το smokey eyes. Περνάς μία τέλεια girly ώρα μπροστά στον καθρέφτη σου μαζί με τα πινέλα μακιγιάζ σου.

 

Δεν λαμβάνεις κάθε τρεις και λίγο μηνύματα, “τι κάνεις;”, “πού είσαι”. Μεταξύ μας, είναι πολύ σπαστικά. Λες και πρέπει να δίνεις αναφορά κάθε μία ώρα. Καμία πρωτοτυπία στο περιεχόμενο και κάτι τέτοιοι τύποι σε έκαναν να αδιαφορήσεις για σχέσεις και λουλούδια.

 

Cheers στον επόμενο που θα έρθει στη ζωή σου και κάθε στιγμή μαζί του θα είναι τόσο υπέροχη που δεν θα αισθανθείς ποτέ ξανά ότι καταπιέζεσαι.