ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ BIOTHERM: ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 8 ΗΜΕΡΕΣ!

H Biotherm κάνει άλλο ένα βήμα στην ιστορία του θαυματουργού θεραπευτικού συστατικού με μια νέα διαπίστωση:

Πως ό,τι προϊόντα φροντίδας κι αν χρησιμοποιήσουμε, η επιδερμίδα δεν μπορεί να επωφεληθεί εάν δεν επανέλθει πρώτα σε βέλτιστη κατάσταση ανάπλασης.

 

Η λύση είναι το LIFE PLANKTON™ ELIXIR: μια εξαιρετικά συμπυκνωμένη πρόταση ανάπλασης, που περιέχει το ισχυρά αναζωογονητικό Life Plankton™ στην υψηλότερη συγκέντρωση, 5%.

 

Επανενεργοποιώντας τις βέλτιστες φυσικές ικανότητες της επιδερμίδας για ανανέωση, της χαρίζει σε μόλις 8 ημέρες,  αναζωογονημένη όψη χωρίς ατέλειες.

ΤΟ LIFE PLANKTON™ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΗΝ

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΕ 3 ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ:

 

  1. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ:

Ενισχύει και τονώνει τους εσωτερικούς μηχανισμούς άμυνας της επιδερμίδας και προστατεύει από τις φθορές που προκαλούν οι καθημερινές επιθέσεις.

  1. ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ:

Καταπραΰνει την επιδερμίδα: επανορθώνει τις φθορές που προκαλούνται από το καθημερινό οξειδωτικό και φλεγμονώδες στρες.

  1. ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΕΙ:

Αποκαθιστώντας την ικανότητα της επιδερμίδας να ανανεώνεται από μέσα προς τα έξω, χαρίζει επιδερμίδα χωρίς ατέλειες από τις πρώτες 8 ημέρες, με αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας που βελτιώνονται με την πάροδο του χρόνου.

Δοκιμασμένο σε 100% ευαίσθητη επιδερμίδα και εμπλουτισμένο με την υψηλότερη συγκέντρωση Life Plankton™, 5%, το LIFE PLANKTON™ ELIXIR έχει μη κολλώδη υφή που δεν αφήνει κανένα ίχνος λιπαρότητας, για να επανορθώνει και να μεταμορφώνει την επιδερμίδα ανεξαρτήτως ηλικίας και κατάστασης.

Πολύ παρόμοια με τη δομή της επιδερμίδας, η υφή απορροφάται τέλεια και απελευθερώνει γρήγορα το θαυματουργό Life Plankton™.

Η απαλή και δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση που σέβεται απόλυτα την επιδερμίδα μπορεί να χρησιμοποιείται ακόμα και στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών

Η ερυθρότητα και οι ρυτίδες μειώνονται. Η επιδερμίδα δείχνει ορατά πιο νεανική σε μόλις 8 ημέρες. Τα σημάδια γήρανσης μειώνονται – και τα αποτελέσματα διαρκούν.