ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΗΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ!!

Μπορεί να είσαι καθηγητής, μπορεί να είσαι πωλήτρια, μπορεί απλά να έχεις δική σου επιχείρηση, να φτιάχνεις τα καλύτερα σάντουιτς της πόλης, ή να δουλεύεις σε γραφείο.

Photo by rawpixel.com from Pexels

Σε κάθε περίπτωση, δεν εργάζεσαι αλλά κάνεις λειτούργημα γιατί λατρεύεις το χώρο στον οποίο βρίσκεσαι. Είναι το πάθος σου, η τρέλα σου, η μεγαλύτερη σου αδυναμία. Οι επιτυχίες είναι τρόπος ζωής και ας χρειάζεται να αφιερώνεις ώρες ολόκληρες για το αποτέλεσμα.

Δεν σε κουράζει γιατί πάνω από όλα είναι κάτι που σε γεμίζει. Το κάνεις με αγάπη και η μεγαλύτερη ευτυχία για εσένα είναι η ικανοποίηση που παίρνεις όταν βλέπεις τον κόσμο να απολαμβάνει το αποτέλεσμα των δικών σου κόπων.

Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι, οι εργασιομανής, εμπνέουν. Και αυτό βέβαια εάν απολαμβάνουν πραγματικά αυτό που κάνουν, δεν πατάνε επι πτωμάτων και δεν γίνονται επικίνδυνοι για τους γύρω τους.

Πληρώνουν βέβαια και μεγάλο τίμημα γιατί ακούν συχνά, τα παράπονα της οικογένειας και των φίλων που αισθάνονται να έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Είναι όμορφο να δουλεύεις σε κάτι που αγαπάς, είναι τέλειο να παθιάζεσαι και να το μεταδίδεις και στους γύρω σου. Είναι υπέροχο να ανοίγεις νέους ορίζοντες και να μαθαίνεις καινούρια πράγματα. Είναι επίσης όμως σημαντικό να ξέρεις πότε να βάζεις μια παύση, να κάνεις ένα διάλειμμα και να επιστρέφεις δριμύτερος από ποτέ.