ΕΜΙΛΥ ΓΙΟΛΙΤΗ: ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ STYLE ICON ΣΤΟ ΝΗΣΙ

Επιχειρηματίας, μητέρα, αγαπά τη ζωή, κλείνει το μάτι στις προκλήσεις και ξέρει πόσο σημαντικό είναι να πετυχαίνεις έναν προς έναν τους στόχους σου επιλέγοντας τις πιο εντυπωσιακές προτάσεις που ανταποκρίνονται στα μεγαλύτερα θέλω σου.

Η Έμιλυ Γιολίτη, απόλυτα συγκεντρωμένη στις υποχρεώσεις, τις προτεραιότητες και τους στόχους της, δίνει το παράδειγμα σε αρκετές νέες γυναίκες για το πόσο μέγιστα σημαντικό είναι να επιμένεις στους στόχους και τα όνειρα σου ακόμη και αν φαντάζουν μεγάλα και άπιαστα για τους γύρω σου.

Με σχεδόν 26 χιλιάδες followers, εμπνέει καθημερινά το κοινό που την ακολουθεί στα social media. Και πλέον όπως ξέρουμε, τα μέσα κοινωνικής διχτύωσης είναι στις μέρες μας ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μεταφέρεις όμορφα μηνύματα, να εμπνεύσεις και να επηρεάσεις τον κόσμο που σε ακολουθεί.

Και όλοι, θα ρίξουν μια ματιά στον «τοίχο» σου για να ενημερωθούν για την καθημερινότητα, τις όμορφες στιγμές και οτιδήποτε σε αφορά και επιτρέπεις να το γνωρίζουν. Και κάπου εκεί, ξέρεις ότι αυτό, είναι μια ακόμη μεγάλη επιτυχία.  Μεταξύ άλλων, την Έμιλυ Γιολίτη θα την ξεχωρίσεις όμως και για το στυλ της. Επιλέγει συχνά προτάσεις τις οποίες θα βρεις στην μπουτίκ τους Rococo με έναν classy χαρακτήρα που σε ανεβάζει αμέσως σε άλλο επίπεδο!