ΕΝΑ SHOW ΑΠΟ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ!

«Με αγάπη από τη Σιβηρία»! Ένα μοναδικό show που θα κατακτήσει τις γυναίκες

Η πιο γοητευτική αντρική ομάδα, οι εκρηκτικοί “Gents for Ladies”, παρουσιάζουν στην Κύπρο την ανατρεπτική παράσταση «Με αγάπη από τη Σιβηρία». Το εντυπωσιακό show έρχεται για να κατακτήσει το γυναικείο κοινό, την Παρασκευή 15 Μαρτίου στις 19:00 στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού και το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών στη Λευκωσία.

 

Οι γυναίκες που θα βρεθούν στις δυο μοναδικές παραστάσεις των “Gents for Ladies” θα παρακολουθήσουν ένα συναρπαστικό θέαμα, που συνδυάζει χορό, μουσική, δυνατές ερμηνείες και άφθονο χιούμορ.

 

Η “Gents for Ladies” είναι μια ξεχωριστή θεατρική ομάδα που δημιουργήθηκε από ταλαντούχους ηθοποιούς και χορευτές, οι οποίοι κατάφεραν να συγκεντρώσουν θαυμάστριες σε όλο τον κόσμο, με τις εντυπωσιακές χορογραφίες τους, τα πρωτότυπα κοστούμια, τη σκηνική τους παρουσία και το θερμό τους ταπεραμέντο.

Σε όλες τους τις εμφανίσεις τους ξεσηκώνουν με τους ανεβαστικούς ρυθμούς τους, σαγηνεύουν με την συγχρονισμένη κίνηση τους και εξάπτουν τη φαντασία με τον αισθησιασμό τους.

 

Η παράστασή «Με αγάπη από τη Σιβηρία», έρχεται την Άνοιξη και υπόσχεται να συνεπάρει και να ξεσηκώσει το γυναικείο κοινό της Κύπρου.

 

Πληροφορίες και εισιτήρια για Λευκωσία και Λεμεσό: www.soldoutticketbox.com, www.pattihio.com.cy ή από το ταμείο του Παττιχείου 25 377277. Μόνο για κυρίες άνω των 18!