ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ PRE VALENTINE S ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ!

Από ρομαντικές μέχρι και πιο τρελές προτάσεις ετοιμάζουν Κύπριοι για το άλλο τους μισό! Το μόνο σίγουρο όμως είναι πώς ο έρωτας περνά από το στομάχι! Διαβάστε τι μας αποκάλυψαν! 

Χριστόδουλος, 41 ετών: Θα πάμε στο Skinny Fox το πιο πιθανό, για φαγητό και ποτό. Μετά κανόνισα να πάμε Λεμεσό… αλλά δεν θα αποκαλύψω τη συνέχεια! Σίγουρα θα είναι η πιο ρομαντική νύχτα τόσο για μένα όσο και για εκείνη.

 

Άγγελος, 42 ετών: Σκέφτομαι να της κάνω πρόταση γάμου και μάλλον θα την πάρω για δείπνο στο Four Seasons. Είμαστε 1 χρόνο μαζί και ήδη αισθάνομαι ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου.

 

Ελίνα, 32 ετών: Tα αναμμένα κεράκια, τα σοκολατάκια και τα λουλούδια δεν είναι κάτι που μου αρέσουν, αλλά θα προτιμήσω ένα ρομαντικό δείπνο σε ξενοδοχείο στο Παραλίμνι.

 

Μαργαρίτα, 27 ετών: Δεν αποφάσισα ακόμη, γιατί η σχέση μας είναι πρόσφατη, αλλά θα αρκεστώ σε ένα μικρό δωράκι, ένα φιλί και ένα ποτό στο μπαράκι Barrafino.

 

Σάββας, 38 ετών: Έχω κλείσει τραπέζι στο CookShop στη Λευκωσία για το μεσημεράκι και τη νύχτα μάλλον θα πάμε βόλτα παραλιακά.

 

Πέτρος, 55 ετών: Ετοιμάζω ταξιδάκι για δύο. Τι κι αν είμαστε 25 χρόνια παντρεμένοι, θέλω να απολαύσουμε λίγες ώρες μαζί στο Λονδίνο. Τα πλάνα μας είναι φαγητό, ποτό, βόλτες και φωτογραφίες.

 

Ανδρέας, 24 ετών: Θα γελάσεις, αλλά εγώ κάτι τέτοια κάνω και τη σκλαβώνω. Θα ψήσω σουβλάκια ετοιμάζοντας και την πιο ερωτική sauce (δικής μου συνταγής). Η συνέχεια θα έχει ποτό στο Mouson Bar/Restaurant.