ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ ΤΟ ΠΙΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΖ ΝΥΦΙΚΟ!

Το ερωτεύτηκα! Το θέλω! Τρελάθηκα και φεύγω κατευθείαν για τον Οίκο Gala Montenapoleone για να το δοκιμάσω και να πω “Yes, I do”…

Βρήκα το πιο τέλειο ρομαντικό ροζ νυφικό, το φόρεμα που ονειρεύομαι από μικρή και η Pnina Tornai, η top couture Fashion Designer το έκανε πραγματικότητα!

 

Αν ετοιμάζεσαι να παντρευτείς, μην μου αγχωθείς καθόλου. Ο Οίκος Gala Montenapoleone σού έχει μία τεράστια γκάμα επιλογών που θα ενθουσιάσουν, όχι μόνο εσένα που θα φορέσεις βέρα στο δεξί αλλά και όλες τις φίλες σου!

 

Ο Oίκος Gala Montenapoleone είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος Κύπρου σε μια μεγάλη ποικιλία από μοναδικές νυφικές δημιουργίες υψηλής αισθητικής, ακολουθώντας αυστηρά υψηλά κριτήρια ποιότητας και πάντα σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας των νυφικών. Θα βρείτε ιδιαίτερες δημιουργίες με τη σφραγίδα μερικών από των καλύτερων brands στο χώρο, όπως Nicole fashion group Milano, το μεγαλύτερο ιταλικό brand name και παγκοσμίου φήμης οίκους από το Ισραηλ, όπως Hadas Cohen, Naama and Anat, Ester bridal, Lian Rokman και άλλα.

 

Gala Montenapoleone: Λεωφ. Ακροπόλεως 7, 2020 Λευκωσία, Τηλ.: 22 251511