ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Το κατάστημα Classy & Fabulous μας δίνει πολύτιμες συμβουλές για να φορέσουμε σωστά και να αναδείξουμε μοναδικά τα αξεσουάρ αυτό το καλοκαίρι.

Μέσα στο κατάστημα Classy & Fabulous στη Λεμεσό, θα βρείτε τις περισσότερες προτάσεις αξεσουάρ που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην Κύπρο. Ότι κι αν ζητάς, θα το βρεις σε άψογη ποιότητα για να αναδείξεις με τα καλύτερα το ντύσιμο σου από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Υπάρχουν κάποια σημαντικά tips τα οποία κάθε fashion icon υποστηρίζει, άρα κι εσύ. Οι λεπτομέρειες στο ντύσιμο μας κάνουν πάντα τη μεγάλη διαφορά και τα αξεσουάρ είναι αυτά που δείχνουν την αίσθηση στυλ που διαθέτεις σε κάθε σου εμφάνιση.

Ακόμη και το πιο απλό top, θα δείχνει μοναδικό με τα σωστά αξεσουάρ. Είτε πρόκειται για μια επιλογή κολιέ σε ασημί ή χρυσό χρώμα, είτε πρόκειται για κάτι πιο έντονο, προτείνουμε οπωσδήποτε να ανανεώσεις το ντύσιμο σου με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

STATEMENT ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ

Θα εντυπωσιαστείς με τις προτάσεις που σε περιμένουν αυτό το καλοκαίρι στο Classy & Fabulous. Τα μεγάλα, εντυπωσιακά σκουλαρίκια θα κερδίσουν τις εντυπώσεις αυτή τη σεζόν. Είτε πρόκειται για casual outfit, είτε για πιο βραδινό, μην βγεις από το σπίτι χωρίς την τέλεια πρόταση που θα βρεις στο αγαπημένο κατάστημα.

 

ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ

Από τα διαχρονικά «ματάκια», το άπειρο και άλλα πολλά, αυτή τη σεζόν πόνταρε και στα βραχιόλια με χρώμα που θα κάνουν τη διαφορά.

 

ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ

Μην πας πουθενά χωρίς τα αγαπημένα σου δαχτυλίδια. Στο Classy  & Fabulous, υπάρχουν αρκετά ξεχωριστές προτάσεις τις οποίες θα θες να αποκτήσεις το συντομότερο.