ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΗΝ OCEAN LIVING ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ MO NAILS;

Πανέτοιμη για ένα υπέροχο, γεμάτο καλοκαίρι που θα περιλαμβάνει δόσεις, ανεμελιάς, κομψότητας και βεβαίως χρώμα που θα τονίζει ακόμη περισσότερο το ηλιοκαμένο σου σώμα!

 Επιτέλους, ένας χώρος που αντιλαμβάνεται πλήρως τι ακριβώς θέλουν οι γυναίκες!

Το Mo Eco Beauty, το new entry στην κοσμοπολίτικη Λεμεσό υποδέχεται κάθε μέρα γυναίκες απ΄ολη την Κύπρο οι οποίες αναζητούν αυτό το έξτρα στην περιποιήση των νυχιών τους. Τα περιποιημένα άκρα είναι για τον κάθε ένα σημαντική υπόθεση πρώτα απ΄όλα για να αισθανόμαστε εμείς καλά. Το καθιερωμένο ραντεβού με το σαλόνι ομορφιάς που εμπιστεύεσαι, έχει μέγιστη σημασία αφού στο χώρο του θα αφιερώσεις χρόνο χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας τη διαδικασία και το αποτέλεσμα για όμορφα και περιποιημένα άκρα.

 

Το Mo Eco Beauty έχει καταφέρει να ξεπεράσει κάθε προσδοκία και εάν το επισκέφτηκες θα ξέρεις και το γιατί. Ο χώρος είναι άνετος και πολυτελέστατος για να αισθάνεσαι εσύ αμέσως όμορφα. Απολαμβάνεις το αγαπημένο σου ρόφημα, επιλέγεις μέσα από τις αμέτρητες επιλογές το χρώμα που θες για gel νυχιών και έπειτα, παρακολουθείς τη διαδικασία που εξελίσσεται σε υπέροχο έργο τέχνης στα άκρα σου!

 

Σου αξίζει να κλείσεις σήμερα το ραντεβού σου αλλά και να επωφεληθείς με ολόχρονη έκπτωση με την κάρτα μέλους! Και βεβαίως, μην διστάσεις να τολμήσεις να υιοθετήσεις πρώτη τις τάσεις του καλοκαιριού από την Oceal Living συλλογή των Mo Nails!