ΖΑΚΛΙΝ ΜΟΥΚΑΡΖΕΛ: ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΝ

Η Ζακλίν Μουκαρζέλ η οποία μπορεί να διαβάσει την αύρα σου και να σε συμβουλέψει για μια καλύτερη ζωή, αποκαλύπτει σημαντικές λεπτομέρειες για τη δύναμη που κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της.

Στην καρδιά κάθε γυναίκας κυριαρχεί η λαχτάρα να συνδεθεί βαθιά με την ιερή θηλυκή ενέργεια μέσα της, να μοιραστεί την ευπάθεια της, τις χαρές, τους φόβους και τα όνειρά της. Στην αρχαιότητα οι γυναίκες είχαν την ελευθερία να έχουν όλα αυτά τα προτερήματα. Η αφθονία της γονιμότητας και της δημιουργικής της δύναμης ήταν σε αρμονία με τις αρχές της φύσης και άνθιζε.

Ενώ η ιερή γυναικεία ενέργεια ανεβαίνει και γίνεται μια ισχυρή θεραπευτική δύναμη, πολλές γυναίκες ακόμα επουλώνουν τις πληγές τους.

Οι γυναίκες δημιουργήθηκαν για να είναι μαζί, να συνεργάζονται, να στηρίζουν η μια την άλλη, και να είναι μια ιερή κοινότητα. Αυτές οι ιδιαίτερες στιγμές άρουν το πνεύμα και λιώνουν την καρδιά.

Η μαγεία της ιερής γυναικείας ενέργειας γεμίζει τη λαχτάρα για αυθεντικότητα, βαθιά σύνδεση και την έκφραση της αυθεντικότητας μας που εκφράστηκε τόσο ελεύθερα στην αρχαιότητα.

Σε ορισμένες κουλτούρες, αυτή η παράδοση είναι ακόμα ζωντανή και όλο και περισσότερο αναβιώνετε μέσα από τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Η γυναικεία ενέργεια είναι δημιουργία, είναι έμπνευση, και μας επιτρέπει να συνδεθούμε βαθιά με τον εαυτό μας.

Η ιερή θηλυκή ενέργεια είναι ένα μονοπάτι για να τιμήσουμε τον αισθησιασμό μας, την ομορφιά μας ως γυναίκες, την αυτοαποδοχή και της αγάπη προς τον ευατο μας Έχουμε την ευθύνη να νοιαζόμαστε και να αγαπάμε τους εαυτούς μας. Όταν τιμούμε τον εαυτό μας με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να τιμούμε όλες τις γυναίκες και τις οικογένειές μας με βαθύτερο τρόπο.

Για να θεραπευτεί ο κόσμος μας, κάθε γυναίκα πρέπει να ξαναβρεί τον εαυτό της, να βρει το φως της και να το λάμψει στον κόσμο. Πρέπει να καθοδηγήσουμε η μια την άλλη και τώρα είναι η ώρα.

“Άνοιξε την καρδιά σου, έχε τις ελπίδες σου και τα όνειρά σου ψηλά. Είμαι εδώ για να σου κρατώ το χέρι. “– Μάγια Αγγέλου