Η ΑΓΓΕΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ANGEL’S CUP

Φοιτητές, παρέες, μητέρες και μπαμπάδες με τα παιδιά τους, θα περάσουν με κάθε ευκαιρία τη βόλτα τους από το σημείο πλέον αναφοράς της Λεμεσού, το Angel’s Cup!

Οι φοιτητές βρίσκουν ένα ζεστό χώρο για να διαβάσουν ή να ξεφύγουν για λίγο, οι μητέρες ένα όμορφο μέρος για να βάλουν μια παύση στις υποχρεώσεις τους, οι μπαμπάδες σημείο αναφοράς για μια παγωμένη λεμονάδα με τα παιδιά ή έναν παγωμένο, απολαυστικό καφέ με τους κολλητούς τους.

 

Μικροί και μεγάλοι, βρήκαν ένα κοινό στέκι για να περνούν όμορφα το χρόνο τους, το Angel’s Cup με δημιουργό του την Αγγέλα Μιχαήλ. Μια γυναίκα πρότυπο η οποία τα κατάφερε μόνη της να ξεκινήσει από το μηδέν τη δική της, πετυχημένη δουλειά. Έναν ζεστό, γουστόζικο χώρο που σε παραπέμπει σε καφέ του εξωτερικού με τις μυρωδιές, τα χρώματα, τη διακόσμηση του. 

 

Μόλις περάσεις το κατώφλι του, αισθάνεσαι αμέσως τη θετικότητα και τη ζεστασιά του χώρου και της ιδιοκτήτριας. Η Αγγέλα υποδέχεται τον κάθε ένα με τεράστιο χαμόγελο και ο κόσμος φαίνεται να λατρεύει τη φιλοξενία αλλά και τους καφέδες της! Προτείνουμε να απολαύσεις το αγαπημένο σου ρόφημα και βεβαίως, να το συνοδέψεις με ένα σπιτικό κέικ! Υπάρχουν αρκετές επιλογές για να διαλέξεις το αγαπημένο σου. 

 

Το Angel’s Cup βρίσκεται λίγο πριν την Σαριπόλου στη Λεμεσό και εάν δεν το επισκέφτηκες ακόμη, αξίζει να το βάλεις στο πρόγραμμα το συντομότερο!