ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΤΗΝ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ

Σου εύχομαι οι φορές που χαμογελάς, να είναι περισσότερες από αυτές που αισθάνεσαι θυμό, απογοήτευση και στεναχώρια και κάθε μέρα να ξυπνάς με τη διάθεση να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Ζούμε κι όλα είναι μέσα σε αυτό το υπέροχο ταξίδι της ζωής. Τα συναισθήματα, οι εμπειρίες, τα παθήματα μας είναι αυτά που μας ολοκληρώνουν, που μας διδάσκουν, που μας κάνουν πιο δυνατούς και καλύτερους ανθρώπους.

Εύχομαι ολόψυχα να βρίσκεις τη δύναμη να σκορπάς αγάπη στους ανθρώπους γύρω σου. Σε αυτούς που αγαπάς και σε αγαπάνε, αλλά κι αυτούς που δεν σου συμπεριφέρθηκαν όπως θα ήθελες και αισθάνεσαι μέσα σου ότι σε έχουν αδικήσει. Στείλε τους αγάπη για να ηρεμήσει η ψυχή σου, για να συνεχίσεις με νέους στόχους τη ζωή σου. Είναι λυτρωτικό και υπέροχο.

Εύχομαι να βρίσκεις τη δύναμη να εκφράζεσαι και να λες χωρίς δεύτερη σκέψη πώς αισθάνεσαι για τους ανθρώπους που σημαίνουν κάτι περισσότερο για σένα. Είναι τόσο όμορφο να μιλάς, είναι τόσο όμορφο να γνωρίζεις ακόμη κι εσύ ο ίδιος ποιοι σε θαυμάζουν. Μην κρατάς τα όμορφα σχόλια για τον εαυτό σου, σκόρπισε τα απλόχερα σε αυτούς που τους αφορούν.

Χαμογέλα στη ζωή ακόμη και αυτές τις δύσκολες στιγμές που μοιάζουν ατελείωτες. Γιατί τελειώνουν κι αυτές κάποια στιγμή και σου αφήνουν κάτι δικό τους… Χαμογέλα που τα κατάφερες και πλέον αισθάνεσαι πιο γεμάτος, πιο ώριμος, επειδή γίνεσαι μέσα από τις δύσκολες καταστάσεις πάντα καλύτερος.

Βρες τη δύναμη να σε αγκαλιάσεις, να σου δώσεις χρόνο, να σε ακούσεις. Αν στ΄αλήθεια αντιληφθείς πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, αν δώσεις σημασία στο πόσο γρήγορα κυλάει η κάθε μέρα, τότε, δεν θα αφήσεις ποτέ ξανά λεπτό να πάει χαμένο.

Απολάμβανε αυτά που σε κάνουν ευτυχισμένο άνθρωπο και χαμογέλα χωρίς δεύτερη σκέψη. Στο κάτω κάτω, φτιάχνει τη διάθεση και είναι μεταδοτικό. Χαμογέλα, νιώσε ευγνώμων για όσα σε περιτριγυρίζουν, για όσα έζησες και όσα βιώνεις.

Κι αν κάτι σε πλήγωσε, άς το να πάει στο καλό και κάνε χώρο για όλα τα όμορφα που σε περιμένουν να τα ζήσεις.