Η ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΗΝ AMMOS BOUTIQUE

Προτάσεις για όλες τις γυναίκες και για κάθε περίσταση που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ προκαλώντας εντυπώσεις μα το καλύτερο, είναι πως θα αισθάνεσαι άνετα και όμορφα μέσα στις στιλιστικές σου επιλογές! 

Το υπέροχο και must have κίτρινο, το αγαπημένο γαλάζιο, το ξεχωριστό μπορντό, τα μοτίβα που κερδίζουν τις εντυπώσεις, τα χρώματα που αγαπούν οι γυναίκες και δίνουν για άλλη μια σεζόν ολοκληρωμένα outfits για κάθε σωματότυπο.

 

Το υπέροχο brand Susy Mix το οποίο φιλοξενεί η μπουτίκ Ammos στη Λεμεσό, έχει σχεδιάσει μια οικονομική και υπέροχη συλλογή η οποία απευθύνεται σε κάθε γυναίκα που ψάχνει πάντα αυτό το κάτι ξεχωριστό. Εμάς είναι σίγουρα ένα από τα πιο αγαπημένα μας brand αφού βρίσκουμε πάντα ιδανικές προτάσεις σε tops, μπλούζες, φούστες, φορέματα που μας ταιριάζουν. Ο σχεδιασμός τους, τα υφάσματα τους, πέφτουν όμορφα σε κάθε σώμα και μπορείς να τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ και να μην τα βαριέσαι ποτέ!

 

Μπορείς να περάσεις από την Ammos Boutique και να επιλέξεις αυτά που ταιριάζουν στο δικό σου στυλ και τη δική σου προσωπικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ: 25 363516