Η ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΦΟΥΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΛΕΒΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΟ AMMOS RESORT

Σε κάθε γυναίκα αξίζει να ζει το δικό της παραμύθι

Πρωταγωνίστρια της γεμάτης καθημερινότητας, η κάθε γυναίκα έρχεται αντιμέτωπη με όλους τους ρόλους που την χαρακτηρίζουν.

Είναι μητέρα, σύζυγος, είναι φίλη, αδερφή, επαγγελματίας και άλλα τόσα πολλά τα οποία στο τέλος της μέρας πετυχαίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αποτελεί πηγή έμπνευσης για τον περίγυρο της, για τα παιδιά και τις φίλες της γιατί πολύ απλά δεν τα παρατά ποτέ και δίνει καθημερινά τον καλύτερο εαυτό της.

Είναι τόσα πολλά αυτά που την κάνουν να ξεχωρίζει, καθώς δεν αμελεί ποτέ τον εαυτό και την εμφάνιση της. Και γι΄αυτό το λόγο εκπέμπει αυτοπεποίθηση, σιγουριά, δυναμισμό.

Και με κάθε ευκαιρία, θα προσθέσει «λαμπερές» πινελιές στη μέρα και το στυλ της με τις προτάσεις που προκαλούν το χαμόγελο της.

Πόσο μοναδική δείχνει η υπέροχη φούστα με βαθύ πράσινο πουλόβερ! 

Η νέα συλλογή Etoile Coral σχεδιάστηκε για την κάθε γυναίκα που αγαπά τον εαυτό της. Που φροντίζει την εμφάνιση της. Που επιδιώκει να φέρνει στη ζωή της αποκλειστικά τα καλύτερα σε κάθε τομέα.

Φόρεσε και ανάδειξε την παραμυθένια αυτή φούστα με διαφορετικούς τρόπους! 

Κάθε πρόταση της συλλογής είναι ξεχωριστή, όμως αυτό που έχει κερδίσει τις καρδιές μας είναι η ασύμμετρη φούστα με τις υπέροχες λεπτομέρειες την οποία έχουν φορέσει και influencer όπως η Άννα Μαυρίδη.

Για ένα πιο σικ αποτέλεσμα! 

Ξεχωριστή, υπέροχη και τόσο απαραίτητη αφού θα μπορείς να την φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε κάθε περίπτωση θα αισθάνεσαι μοναδικά! Αυτό άλλωστε δεν είναι και το πιο σημαντικό; Να νιώθεις όμορφα, άνετα και να σαι περήφανη για τις επιλογές σου, κάθε στιγμή της μέρας!

 

Οι υπέροχες προτάσεις Etoile Coral σε περιμένουν αποκλειστικά για Κύπρο στην μπουτίκ που έχει κάνει τη μεγάλη διαφορά στη Λεμεσό, το Ammos Resort το οποίο βρίσκεται ακριβώς πίσω από τις Νότες