Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΒΡΑΑΜ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΕΛΕΙΑ HAIR BRAIDS

Το καλύτερο χτένισμα για το καλοκαίρι είναι παιχνιδιάρικο, sexy, εντυπωσιακό και σε βγάζει από την ταλαιπωρία της υγρασίας!

φωτογραφίες από pinterest.com

 

Θυμίζει αγαπημένες ηρωίδες παραμυθιών αλλά και κόκκινο χαλί αφού αρκετές σταρς κατά διαστήματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στα hair braids. Τα βλέπεις μπροστά σου σε αρκετές φωτογραφίες και πάντα θαυμάζεις το αποτέλεσμα.

Τα hair braids ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, όποιο χρώμα κι αν έχουν τα μαλλιά σου. Είναι υπέροχα, παιχνιδιάρικα, sexy και πάντα χαρίζουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Εμείς τα υιοθετούμε με κάθε ευκαιρία και απολαμβάνουμε σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα. Αφηνόμαστε στα χέρια της hair stylist Χριστιάνας Αβραάμ η οποία λατρεύει το λειτούργημα της και δεν κάνει ποτέ τίποτα λιγότερο από το τέλειο!

Αφού καθήσεις αναπαυτικά στην καρέκλα του hair studio της, αρχίζει τα μαγικά της, χαρίζοντας σου καλύτερο αποτέλεσμα και από αυτό που επιθυμείς!

 

Αυτό το καλοκαίρι υιοθέτησε οπωσδήποτε τις εντυπωσιακές κοτσίδες για τις βραδινές εξόδους αλλά και για το γάμο της καλύτερης σου φίλης!

Για ραντεβού τηλεφώνησε στο 25107529