Η BUSINESS WOMAN ΠΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΗ ΛΕΜΕΣΟ!

Ακολούθησε το G.Bar στο instagram 

Η πανέμορφη Adelya κατάφερε σε χρόνο μηδέν να ομορφύνει την κοσμοπολίτικη Λεμεσό με το new entry της πόλης!

Ένας χώρος γεμάτος από ομορφιά, μόδα, χρώματα και μυρωδιές από καφέ! Το G.Bar έχει ανανεώσει με το δικό του τρόπο την αγαπημένη μας Λεμεσό!

Η Αντέλια, είναι η γυναίκα που θα ήθελες να έχεις για καλύτερη σου φίλη! Είναι ο άνθρωπος που θέλει και φροντίζει όλοι οι γυναίκες να χαμογελούν! Γιατί πολύ απλά, σε όλες μας αξίζουν λίγες στιγμές ευτυχίας μακριά από τρέξιμο, άγχος, έγνοιες και υποχρεώσεις.

Η επιχειρηματίας και μητέρα, λατρεύει την σχεδόν πάντα ηλιόλουστη Λεμεσό και για αυτό αποφάσισε να μας δώσει κάτι που έλειπε από το νησί. Έναν χώρο στον οποίο μπορούμε να πούμε τα… δικά μας απολαμβάνοντας τον αγαπημένο μας καφέ ενώ την ίδια στιγμή οι επαγγελματίες περιποιούνται τα μαλλιά, τα νύχια και βεβαίως το μακιγιάζ μας!

Κι αν θες να ανανεώσεις και την γκαρνταρόμπα σου, θα εντυπωσιαστείς με τις προτάσεις που θα βρεις αποκλειστικά στο G.Bar και πιο συγκεκριμένα στο χώρο του We Space!

Είτε κλείσεις ραντεβού για σένα, είτε επισκεφτείς το G.Bar με μια φίλη, σου εγγυώμαστε ότι θα περάσεις φανταστικά ανανεώνοντας το ραντεβού σου!

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσεις να επικοινωνήσεις στο 25054785

Το G.Bar βρίσκεται στην οδό Αγίου Αντρέου, λίγο πριν την Εκκλησία της Αγίας Νάπας.