“ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ” ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ

Στις μέρες μας δεν αρκεί να διαθέτεις απλώς έναν χώρο και να ασχολείσαι με τον τομέα του gel νυχιών με πεντικιούρ και μανικιούρ.

Είναι  πολλά περισσότερα από αυτά και όσο πιο ενημερωμένη είναι η επαγγελματίας, τόσο περισσότερο δείχνει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του ο κόσμος που την επιλέγει.

Οι περισσότερες γυναίκες είναι αρκετά ψαγμένες, ενημερωμένες και απαιτητικές. Γιατί αναζητούν την τελειότητα ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μια λεπτομέρεια τόσο σημαντική όπως είναι τα περιποιημένα άκρα.

Το επαγγελματικό και σωστό Gel νυχιών βελτιώνει τη διάθεση, ανεβάζει την αυτοπεποίθηση, σε κάνει πιο σίγουρη από ποτέ για τα θέλω και τους στόχους σου.

Σίγουρα, εσύ που ψάχνεις αυτό το θέμα, θα είσαι ενημερωμένη για την επαγγελματία Μαρλεν Όρος. Την επιχειρηματία και δημιουργό των βιολογικών Mo Nails τα οποία πρωταγωνιστούν στο νησί μας.

Η ίδια έχει μεγάλη αγάπη για το θέμα gel και δεν επαναπαύεται. Δημιουργεί νέες τάσεις, καινούριο χρωματολόγιο και με κάθε νέα σεζόν καταφέρνει να παθιάζει τις γυναίκες με τις αμέτρητες επιλογές που τους προσφέρει. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Είναι από τις λίγες γυναίκες στον τομέα της στο νησί που διαθέτει την “καλλιτεχνική” αυτή ματιά για να ξεχωρίζει. Γι αυτό, μπορεί να σχεδιάσει στα όμορφα σου άκρα ότι κι αν της ζητήσεις! Από λουλούδια, μέχρι κάτι πιο ξεχωριστό για σένα. Και αυτό, την κατατάσσει στην καλύτερη επιλογή που μπορείς να επισκεφτείς για να αφεθείς, να απολαύσεις τη διαδικασία και να εντυπωσιαστείς με το αποτέλεσμα.

Μα δεν μένει μόνο σε αυτό. Τα Mo Gel που χρησιμοποιεί είναι αυθεντικά, διαρκούν πολύ περισσότερο και το αναφέρουμε ξανά, είναι βιολογικά. Μέγιστης σημασίας τόσο για την υγεία μας όσο και για το περιβάλλον μας.

Για να κλείσετε ραντεβού με την ίδια τη Μάρλεν Όρος δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με το Mo Eco Beauty στο 25 738890