ΚΑΡΜΑ ΠΟΣΟ Σ΄ΑΓΑΠΩ

Ότι και να κάνεις, όσο κι αν θες κάτι, ακόμη κι αν επιμείνεις και επιμένεις, αυτό που είναι να γίνει, θα γίνει και πολλές φορές θα είναι καλύτερο κι από ότι το έχεις φανταστεί!

Η ζωή είναι υπέροχη και οι μεγάλες της εκπλήξεις ακόμη πιο εντυπωσιακές. Έτσι για να μας κρατάνε σε εγρήγορση, για να ανεβάζουν την αδρεναλίνη μας, για να μας θυμίζουν ποιος έχει το πάνω χέρι και βεβαίως, για να μας δείχνουν το δρόμο στην εξέλιξη της πορείας μας.

Κάνε σχέδια, βεβαίως και πράξεις και μην σταματάς ποτέ να ονειρεύεσαι. Και άσε τα πράγματα να εξελίσσονται όπως πρέπει αφού ότι κι αν γίνει, θα είναι πάντα για το καλό σου.

Να χαμογελάς πάντα στη ζωή γιατί ναι, σου χαμογελάει πίσω. Και να μάθεις να κάνεις υπομονή. Υπομονή γιατί ο χρόνος ξέρεις το πότε, ξέρει το που, ξέρει το πώς.

Μπορεί να αισθανθείς ότι κάπου αδικήθηκες, να νιώσεις πως τα πράγματα δεν σου ήρθαν όπως τα ήθελες, μα εσύ μην χάσεις ποτέ την καλή σου διάθεση. Γιατί όπως έρχονται τα πράγματα, θα χαμογελάσεις και θα είναι με τη ψυχή σου.

Κάρμα πόσο σ΄αγαπώ που φέρνεις τα πράγματα όπως θες, όπως ξέρεις. Που δικαιώνεις ανθρώπους και καταστάσεις. Που επιστρέφεις συμπεριφορές. Που μας τρίβεις στα μούτρα και μας δίνεις αυτά που σε όλους μας αξίζουν.