4 ΚΥΠΡΙΕΣ MAKE UP ARTIST ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ

Ιζαμπέλλα Χριστοδούλου, Κατερινά Παυλίδου, Άντρη Πέτρου, Αναστασία Βανέλλη μας εμπνέουν να γεμίζουμε τις μέρες καραντίνας μας με δημιουργικότητα, χρώμα, μακιγιάζ, τάσεις που ξεχωρίζουν και συζητιούνται.

Εάν σου έχει λείψει να μακιγιάρεσαι, να βγαίνεις έξω, να βρίσκεσαι με φίλους και να αισθάνεσαι όμορφα, αξίζει να δεις τα βίντεο και το φωτογραφικό υλικό που μοιράζονται με τους followers τους και εμπνέουν!

 

Οι αγαπημένες και πολυσυζητημένες make up artist δεν χάνουν την έμπνευση τους. Το αντίθετο μάλιστα και καταφέρνουν να μας «παρασύρουν» στον πανέμορφο κόσμο τους.

Η Ιζαμπέλλα Χριστοδούλου είναι από τις Κύπριες make up artists με τεράστιο κοινό η οποία δεν σταματά ποτέ να εμπνέει και να δημιουργεί τάσεις στο νησί μας! 

 

Όλες οι γυναίκες λατρεύουν την Κατερίνα Παυλίδου η οποία τόσο με το μακιγιάζ όσο και τις συμβουλές της για λαμπερό πρόσωπο και όμορφο σώμα, κάνει τις μέρες μας μακράν καλύτερες! 

 

Βάζει φαντασία, σκηνοθεσία, απίστευτα μακιγιάζ και μεγαλουργεί! Η Αναστασία Βανέλλη ξέρεις πως να μας παρασύρει στον όμορφο κόσμο της

 

Η μανούλα και make up artist Άντρη Πέτρου δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το αφιέρωμα! Γνωρίζοντας πόσο δύσκολο είναι να ισορροπείς μεταξύ καριέρας και οικογένειας, η Άντρη Πέτρου εμπνέει τις γυναίκες με ιδέες και προτάσεις μακιγιάζ που θα φτιάχνουν τη διάθεση και τη μέρα σου. 

 

Το να μην σε αμελείς, να μην σε ξεχνάς αλλά και να σε φροντίζεις ιδιαίτερα αυτές τις μέρες έχει μέγιστη σημασία! Και οι αγαπημένες make up artist σου δίνουν πολλές αφορμές να βγάλεις τις πιτζάμες και να εκμεταλλευτείς τις μέρες καραντίνας για να μάθεις νέες τάσεις, νέους τρόπους να μακιγιάρεσαι και βεβαίως να κάνεις επιτέλους εκείνη την πρακτική για να βάζεις τέλεια το eyeliner σου!! 

Σας ευχαριστούμε πολύ κορίτσια!!!!