ΜΑΝΟΣ ΜΑΝΩΛΗ: ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΘΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Τα Σαββατοκύριακα του, ο Μάνος Μανώλη μαζί με την ομάδα της Cyprus From Air, δεν πάνε για καφέ και ούτε μένουν στο σπίτι για να χαλαρώσουν. 

Με ήλιο, κρύο, βροχή και χιόνια, η ομάδα της Cyprus From Air, προγραμματίζει ανεπανάληπτες εξορμήσεις σε κάθε περιοχή της Κύπρου, ανακαλύπτοντας κρυμμένους θησαυρούς.

Έχοντας πάντα μαζί τους τις φωτογραφικές τους μηχανές, ακολουθούν ρυάκια, ποταμούς και ανακαλύπτουν δύσβατους καταρράκτες στο νησί μας, μικρά Εξωκκλήσια χαρίζοντας στο κοινό τους ανεπανάληπτες εικόνες που κυριολεκτικά μπορούν να σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Με ιδιαίτερη έγνοια και προσοχή στο αγαπώ το περιβάλλον μου, μαζεύουν σκουπίδια και φτιάχνουν φωλιές για τα πουλιά. Εάν δεν τους ακολουθείς στη σελίδα τους στο facebook, αξίζει να το κάνεις το συντομότερο για να βλέπεις τις υπέροχες, φυσικές εικόνες που ανεβάζουν από τις συχνές εξορμήσεις τους, καθώς και για να μαθαίνεις για τις διαδρομές που προγραμματίζουν και μπορείς να συμμετάσχεις.

Αυτό που θα σου πούμε με απόλυτη βεβαιότητα, είναι πως όταν πάρεις την απόφαση να τους ακολουθήσεις σε ένα μονοπάτι, θα αισθανθείς πως έχεις ξαναγεννηθεί!