ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΛΟΥΤΕΡΗ: ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ “ALL OVER BEAUTY BAR”

Αν σου έλεγα ότι η πρωτεύουσα έχει ένα και μοναδικό χώρο όπου αναμειγνύονται επιτυχώς στοιχεία από Μαρόκο, Μύκονο, Μεσόγειο, θα μπορούσες να αντισταθείς;

“All Over Beauty” μας λέει η Μαρία Κουλουτέρη και δεν έχει άδικο, αφού αυτό εισπράττεις εισερχόμενη στον πολυτελή χώρο που άνοιξε στο κέντρο της Λευκωσίας, για να χαρίσει σαγηνευτικό άγγιγμα ομορφιάς στα νύχια σου και να προσθέσει έξτρα γοητεία στο βλέμμα σου!

 

Η ίδια σε εμπνέει με τις ιδέες της, σε εντυπωσιάζει με την κομψότητά της και σε κερδίζει. Έχει πείσει τη ζωή να την ερωτεύεται και μόνο αν τη γνωρίσεις από κοντά θα το διαπιστώσεις… Αν και δεν κατάφερα να μάθω όλα τα μυστικά της γοητείας της, είμαι βέβαιη ότι έκλεισε ένα επιτυχημένο κύκλο στο χώρο της μόδας για να ξεκινήσει να γράφει το επόμενο υπέροχο κεφάλαιο της επαγγελματικής της πορείας.

 

Ο κόσμος της ομορφιάς τη θέλει και αυτή έχει ήδη αποδεχθεί την πρόκληση… Κι όταν διαβάσεις τη συνέντευξη που ακολουθεί, είμαι σίγουρη ότι θα θες διακαώς να επισκεφθείς το “All Over Beauty Bar”, όχι μόνη αλλά παρέα με τον άνδρα της ζωής σου!

 

Συνέντευξη στην Εύη Παπανικολάου

Φωτογράφος: Χαράλαμπος Κουλουτέρης, Images Studio

Μία Interior Designer με πολυετή εμπειρία στο χώρο της μόδας εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της ομορφιάς…

 

Πριν από 5 περίπου χρόνια, με αφορμή ένα περιστατικό, αποφάσισα να ασχοληθώ με το χώρο της ομορφιάς, ανοίγοντας το δικό μου Nail Bar. Τα τελευταία χρόνια έψαξα αρκετά το θέμα, δηλαδή ποιες και πώς κάνουν πολύ ωραία νύχια, αλλά πάνω απ’ όλα πώς τα νύχια παραμένουν σε πολύ καλή κατάσταση.

 

“All Over Beauty Bar”! Ένας νέος εντυπωσιακός χώρος στην καρδιά της Λευκωσίας… Ποια ήταν η πηγή έμπνευσής σου για το όνομα αυτό;

Μου αρέσει η ομορφιά στο σπίτι, σε δημόσιους χώρους, αλλά και στην εξωτερική εμφάνιση του ανθρώπου, αφού αυτό εμπεριέχει και η επωνυμία του χώρου μου, “All Over Beauty”, δηλαδή παντού ομορφιά!

 

Δεν έχω σταματήσει να μιλώ για το εμπνευσμένο graffiti/σήμα κατατεθέν του “All Over Beauty Bar”…

 

Καθημερινά βλέπουμε καινούργιες εικόνες, ζούμε νέες εμπειρίες, κάνουμε νέες γνωριμίες. Αντλώντας έμπνευση λοιπόν από συνθέσεις ποικίλων εικόνων, αποφάσισα να δώσω μία ιδιαίτερη και πολύχρωμη νότα στην πρόσοψη του “All Over Beauty Bar”, προσκαλώντας ένα καλλιτέχνη που με το ταλέντο του απεικόνισε σ’ ένα εξωτερικό τοίχο ένα εντυπωσιακό graffiti που κοσμεί κυριολεκτικά την είσοδο του χώρου μου. Άλλωστε, θεωρώ ότι το graffiti δεν είναι μόδα, αλλά αποτελεί πλέον μέρος των καθημερινών μας τοπίων.

 

Ποιες υπηρεσίες προσφέρει;

Το “All Over Beauty Bar” προσφέρει υπηρεσίες μανικιούρ και πεντικιούρ για γυναίκες και άνδρες, μεγάλη γκάμα χρωμάτων και ειδών gels, από απλό μανικιούρ και ημιμόνιμο μέχρι οικολογικά gels που δεν περιέχουν χημικά. Μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν ακόμη και εγκυμονούσες, καθώς και άτομα με θέματα υγείας. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να προσδίδω τελειότητα σε κάθε τι, ξεκινώντας από το design του χώρου. Προσπαθώ πάντα να επιλέγω τα καλύτερα προϊόντα, εστιάζοντας την προσοχή μου στα eco-friendly.

Επίσης, επέλεξα επαγγελματίες κοπέλες που έχουν μεγάλη εμπειρία στο μανικιούρ και πεντικιούρ, έχοντας ως μέλημά μου να εκπαιδεύονται συνεχώς, με σκοπό την απόκτηση νέων γνώσεων γύρω από καινούργιες τεχνικές και τάσεις, με στόχο το τέλειο αποτέλεσμα.

Επιπρόσθετα, οι γυναίκες μπορούν να επισκεφθούν το “All Over Beauty Bar” για να προσθέσουν έξτρα γοητεία στο βλέμμα τους, με την εφαρμογή βλεφαρίδων (extensions) από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό. Η εφαρμογή προσδίδει ένα φυσικό και ωραίο αποτέλεσμα στο γυναικείο βλέμμα, προσθέτοντας αυτό το κάτι παραπάνω στην εμφάνισή τους. Επίσης, τις διευκολύνουν πολύ στην καθημερινότητά τους, γιατί δεν χρειάζονται σχεδόν καθόλου μακιγιάζ.

Με ή χωρίς ραντεβού! Γιατί δεν είναι υποχρεωτικό να κλείσει κανείς ραντεβού;

Στο “All Over Beauty Bar” μπορεί να έρθει κανείς έχοντας κλείσει ραντεβού ή και χωρίς ραντεβού, καθότι θέλω να εξυπηρετώ και κόσμο που δεν έχει αρκετό χρόνο στο ημερήσιο πρόγραμμά του και δυσκολεύεται να δεσμευτεί με ένα ραντεβού. Φυσικά αν μία γυναίκα θέλει να κλείσει ακριβή ώρα ραντεβού, θα την εξυπηρετήσουμε χωρίς καμία καθυστέρηση και πιστεύω ότι αυτό είναι και το ιδανικό, ειδικά αν το ραντεβού αφορά εφαρμογή βλεφαρίδων (extensions).

 

Ομολογώ ότι ο χώρος σου θυμίζει στοιχεία από Μαρόκο-Μεσόγειο-Κυκλάδες (Μύκονο)…

Ναι, το “All Over Beauty Bar” θυμίζει Μεσόγειο! Ήθελα να θυμίζει Μεσόγειο γενικότερα και όχι κάπου συγκεκριμένα. Υπάρχουν στοιχεία μαροκινά, κυκλαδίτικα και κυπριακά, καθώς και η αίσθηση του outdoor. Στα άμεσά μου πλάνα είναι να εμπλουτίσω περισσότερο το χώρο μου, προσθέτοντας στοιχεία από Νότια Ιταλία, καθώς και παραδοσιακά κυπριακά διακοσμητικά αντικείμενα στα οποία θα κάνω μερικές αλλαγές, σύμφωνα με τη δική μου αισθητική και θέλοντας φυσικά να τα προσαρμόσω στη σημερινή εποχή.

Ποια σχόλια εισέπραξες μέχρι στιγμής;

Όσοι έχουν επισκεφθεί μέχρι στιγμής το “All Over Beauty Bar”, είτε κοιτάζουν έκπληκτοι το χώρο και σχηματίζεται αμέσως στο πρόσωπό τους ένα πλατύ χαμόγελο είτε δείχνουν εμφανώς εντυπωσιασμένοι και εκφράζονται με ατάκες, τύπου «δεν υπάρχει…», «εκπέμπει ηρεμία…» ή με το γνωστό επιφώνημα “wow”, σχόλια που φυσικά με χαροποιούν ιδιαιτέρως! Ακόμη, με ρωτούν ποια ήταν η πηγή έμπνευσής μου για το design, το όνομα του χώρου και άλλα πολλά.

 

Για ποιο λόγο επιλέγουν το “All Over Beauty Bar” οι υποψήφιες brides to be μαζί με την πολυμελή παρέα τους;

Θεωρώ ότι είναι ένας πολύ όμορφος χώρος που αξίζει να επισκεφθεί κανείς και ειδικά οι κοπέλες που ετοιμάζονται να παντρευτούν. Έτσι λοιπόν προτρέπω τις μέλλουσες νύφες να προσθέσουν στη hen do list τους και το “All Over Beauty Bar”, προσκαλώντας και 3 φίλες τους για να απολαύσουν τις υπηρεσίες του χώρου. Με την ευκαιρία αυτή, να αναφέρω πως αν μία παρέα περιλαμβάνει από 4 κοπέλες και πάνω, η κάθε μία θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει πακέτο προσφοράς που περιλαμβάνει μειωμένες τιμές σε μανικιούρ και πεντικιούρ.

Χώρος για περιποίηση νυχιών, εφαρμογή βλεφαρίδων (extensions) και για… lunch break!

Υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου οι πελάτες μπορούν να φέρουν το σνακ, το πρόγευμα ή και μεσημεριανό τους για να γευματίσουν, μέχρι να έρθει η ώρα του ραντεβού τους ή η σειρά τους.

 

Δεν θα μπορούσα να μην σε ρωτήσω για την αγάπη σου για τη φωτογραφία… Πόσο τη λατρεύεις και γιατί;

Ανέκαθεν θυμάμαι τον εαυτό μου να σταματά για να φωτογραφίσει είτε ένα τοπίο είτε ένα κτίριο, είτε κάτι που μου άρεσε ή μου κίνησε έντονα το ενδιαφέρον. Μάλλον οφείλεται στο γεγονός ότι όλοι σχεδόν στην οικογένειά μου αγαπούμε τη φωτογραφία!

 

Ποιοι είναι οι άνθρωποι που θαυμάζεις και ποιοι είναι αυτοί που θα έχουν πάντα ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά σου;

Θαυμάζω τους ανθρώπους που μιλούν λίγο και πράττουν πολλά, καθώς και όλους όσοι είναι έξυπνοι και βρίσκουν τρόπους για να κάνουν διαφορετικά και ενδιαφέροντα πράγματα. Δεν θα σου κρύψω όμως ότι θαυμάζω και τους ανθρώπους που διαθέτουν καλή και θετική ενέργεια.

Θεωρώ ότι υπάρχει μία μεγάλη δόση λογικής σχετικά με το ποιοι άνθρωποι έχουν ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μας και είναι αυτοί που δεν διστάζουν ποτέ να μας στηρίξουν. Επίσης, θέση στην καρδιά μας έχουν και τα πρόσωπα με τα οποία έχουμε μία ανεξήγητη χημεία.

 

Η μόδα και η ομορφιά ερωτεύονται τη Μαρία… ή μήπως η Μαρία δηλώνει παντοτινά και αθεράπευτα ερωτευμένη μαζί τους;

Είμαι αθεράπευτα ερωτευμένη με την ομορφιά και γι’ αυτό την επιλέγω καθημερινά σ’ ένα από τους πιο όμορφους χώρους της Λευκωσίας, στο “All Over Beauty Bar”!

 

All Over Beauty Bar I Βερενίκης 15, 2002 Λευκωσία I Τηλ.: 22 016 086 / 96 401 026

 

Women / Men Ι Με ή χωρίς ραντεβού – Walk-ins Welcome

 

Δευτέρα-Παρασκευή 8:00-18:00 & Σάββατο 8:00-13:00

 

Facebook & Instagram: All Over Beauty Bar