ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ:ΕΙΝΑΙ 63 ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΡΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 13 ΤΗΣ

Την γνωρίζω από μικρή και είναι από τις γυναίκες οι οποίες δεν παραμελούν ούτε και για μία μέρα τον εαυτό τους.

Στη φωτογραφία την βλέπουμε με την μικρότερη κόρη της.

 

Είναι οικοκυρά, έχει αποκτήσει 5 κόρες και κάθε φορά που θα την συναντήσεις, μοιάζει ως η superwoman η οποία δείχνει να τα προλαβαίνει όλα.

Η Μαρία Πολυχρόνη Λοϊζου, γεννήθηκε στην Καλογραία και μετακόμισε από τα 6 της χρόνια με την οικογένεια της στην Αγγλία.

 

Από τα 13 της γνώρισε τον υπέροχο κόσμο του μακιγιάζ και από τότε, δεν άφησε ούτε και μια μέρα απεριποίητο το πρόσωπο της.

 

?«Βάφομαι κάθε μέρα από τα 13 μου. Ήμουν πολύ μίκρη τότε, όμως αυτή τη συνήθεια την κρατώ μέχρι σήμερα. Ξυπνώ το πρωί και το πρώτο που κάνω είναι να με περιποιηθώ, με πάντα αδυναμία στην αγαπημένη μου μπλε σκιά και το απαλό ροζ κραγιόν. Νομίζω είναι σημαντικό για εμάς τις γυναίκες να μας φροντίζουμε. Και για εμάς αλλά και για το σύζυγο μας».

 

“Θυμάμαι μια φορά, όταν οι κόρες μου ήταν μικρές ακόμη, που δεν είχα βάλει μακιγιάζ. Και τότε ξεκίνησαν να κλαίνε. Νόμισαν πώς κάτι μου είχε συμβεί και με ρωτούσαν γιατί δεν έβαλα τη σκιά και το κραγιόν μου… Ήταν η μοναδική και η τελευταία φορά που συνέβη”, μου λέει με γέλια.

 

Η ίδια ακόμη και εάν έχει να συγυρίσει το σπίτι και να μαγειρέψει, θα το κάνει με αγάπη και νιώθωντας καλά με τον εαυτό της.

“Θυμάμαι τις γειτόνισσες και φίλες να μου ζητούν συχνά να τις μακιγιάρω… Τώρα όλες οι γυναίκες ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το μακιγιάζ και επίσης απαραίτητο…”

 

ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ 

 

?«Είναι καλό μια γυναίκα να προσέχει. Να μην αφήνει ποτέ τον εαυτό της στο περιθώριο. Αυτό συμβουλεύω και τις έφηβες και τις μεγαλύτερες γυναίκες που γνωρίζω. Το μακιγιάζ μας τονώνει, μας φωτίζει, μας ζωντανεύει».