ΜΑΡΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ

Λένε πως όταν κάνεις αυτό που αγαπάς πάντα πετυχαίνεις.

Γράφει η Μαρίνα Αβραάμ

 

Ιδιαίτερα εάν πρόκειται για ένα λειτούργημα όπως αυτό του κτηνιάτρου Μαρίνου Νικολάου για το οποίο εκτός από το μεγάλο ενδιαφέρον που τρέφει ο ίδιος για τη δουλειά του, γνωρίζει πως οι γνώσεις και η καθημερινά, συχνά κουραστική αλλά πάντα ενδιαφέρουσα εξέλιξη στον τομέα του, βοηθά και τον κόσμο γύρω του με τα κατοικίδια μας αλλά και αδέσποτα που το έχουν ανάγκη.

Αυτό το επάγγελμα πρέπει να το αγαπάς αφού χρειάζεται μεταξύ άλλων και αφοσίωση. Και ο Μαρίνος Νικολάου τα έχει καταφέρει να ξεπερνά συχνά ακόμη και τον εαυτό του κάνοντας καθημερινά μικρά και μεγάλα θαύματα στην κλινική Animal Health στη Λεμεσό με την καταρτισμένη του ομάδα.

Με πλήρης εξοπλισμό, γνώσεις, εξέλιξη και ασταμάτητο τρέξιμο, κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του καθενός μας. Ένας άνθρωπος που βλέπει πρώτα απ΄όλα το καλό των τετράποδων φίλων μας και κάνει ότι περνά από το χέρι του για να τα θεραπεύσει. Προσωπικά, δεν έχω παρά να αισθάνομαι απέραντη χαρά που τον γνωρίζω αφού έχει πετύχει τόσα όσα λίγοι από εμάς μπορούν.